Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

Din suflet va cer ajutor pentru Stefania.
Total mesaje: 22
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 22:29 19-Apr-2012

http://www.acasatv.ro/emisiuni/iubirea-invinge-saracia-o-mama-eroina-ne-da-o-lectie-de-viata-in-casa-ei-traiesc-9-suflete.html

http://www.click.ro/din_inima_pentru_copii/opinii_medicale/stefania-operatie-jurnal-georgiana-din_inima-campanie_0_909509136.html

Va pup,oameni frumosi,va scriu despre Stefania are doi ani si sapte luni dar dvs stiti asta.Mi-ar place sa va pot scrie de cu totul altceva dar deocamdata stare-a ei de sanatate este aceeasi.
-Dupa operatia de'atrezie de esofag,la o perioada foarte scurta,a facut un 'reflux gastro-esofagian' care ne-a complicat foarte mult situatia din toate punctele de vedere mai ales pe plan financiar.In aceste momente cand se fac restructurari de servicii si orcat ai incerca nu mai gasesti un loc de munca sa poti supravietuii cat de cat decent.
Luptam de aproape un an si jumatate pentru ai putea asigura un tratament care ne costa foarte mult,laptele 'Nutren Junior,regim special si alte necesitati ale micutei care depasesc 3200 ron lunar.Cu greu facem fata situatiei.Stefania este o fetita foarte inteligenta,a invatat sa numere sa vorbeasca si gandeste mult pentru un copil de varsta ei.Problema cea mai grava este ca din cauza reluxului,tot timpul ii este foame,tot timpul cere mancare asta pentru ca starea de reflux''voma'o face sa piarda alimentele pe care le consuma prin stari de voma dese.Singura sursa de hrana care o tolereaza foarte bine este laptele praf''Nutren Junior''dar care este si foarte scump.Stefania consuma lunar aproape 19 cutii de lapte de 400 gr care costa 59 lei cutia.Pe-deasupra alimentele de regim si tratamentul cu: Motilium sirop,2 flac.pe luna 800 ron,Viusid 2 flac pe luna 200 ron,Nexium o cutie pe luna 380 ron,plus alte medicamente necesare la nevoie.Totul si toate necesitatile micutei ma fac uneori sa intru in panica din lipsa de bani.Venitul nostru lunar in momentul de fata este doar de 1000 de lei pentru ca tatal Stefaniei nu m-ai are un loc de munca stabil momentan iar singurul venit lunar este al bunicului si alocatiile celor mici adica patru minori.
Nu stiu unde si la cine sa apelez pentru ai putea asigura macar micutei Stefania,tratamentul necesar zi de zi si laptele praf care este pentru ea sursa de viata.
Oameni buni si frumosi din suflet va cer ajutor pentru Stefania,duceti mai departe strigatul meu.Poate cineva ma va putea ajuta sa pot duce mai departe lupta pentru viata nepotelei mele Stefania,ca intr-o zi sa poata devenii o fetita sanatoasa.
Cu fruntea plecata va multumesc si Dumnezeu sa va binecuvanteze.
Putin pentru noi inseamna mult.
Daca vreti si puteti sa ma ajutati,o puteti face aici:
.Titular : NICULINA DUMITRASCU
ING BANK, SUCURSALA GIURGIULUI
RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322
EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255
COD SWIFT:INGBROBU.
Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr. 963, Jud Ilfov.
Telefon: 0763.998.823Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS