Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

4 ingerasi asteapta un ajutor.
Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 12:07 18-Apr-2012

Buna ziua. Doresc sa va prezint pe scurt cazul unei mame din bucuresti cu 4 copii. De cativa ani sotul a parasit-o si nu se mai intereseaza deloc de copiii pe care i-a lasat acasa. Sunt 4 ingerasi, un baietel si trei fete de 3, 5, 14 si 17 ani care traiesc de azi pe maine. Mama lor lucreaza si face eforturi disperate dar salariul nu le ajunge nici pe departe. Mananca foarte prost, hainele le-au ramas mici, nu au rechizite si multe altele. Stau intr-o casa destul de insalubra cu o bunica de peste 80 de ani care face pe ea. Banii abia le ajung, au datorii mari la gaze, lumina, apa. De Pasti le-am dus cate ceva si s-au bucurat enorm. Au mare nevoie de hainute, mancare, orice.Sunt niste copii deosebiti, cuminti si frumosi si nu pot sa inteleg cum de i-a parasit tatal lor. Dumnezeu va rasplati pe cei care le vor aduce din nou zambetul pe chip. Cine doreste sa-i ajute si sa se convinga de realitatea cazului o poate suna pe mama lor, Laura, si poate sa ii si viziteze. In viitor o sa pun si ceva fotografii cu ei. Va multumesc in numele lor.Nnr. de tel al mamei este 0724998446. Cazul il puteti vedea si la Cazuri sociale din Bucuresti.

Total mesaje: 7
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 00:48 19-Apr-2012

Buna ziua!

Am citit cu mare atentie cazul dvs, puteti sa imi spuneti sa programam o prima intalnire cu dvs?

Toate bune

Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 10:40 19-Apr-2012
Buna ziua. Puteti sa o sunati pe mama celor 4 copii, nr.de tel este afisat in primul mesaj. Eu nu am facut decat sa aduc in atentie cazul acestei familii disperate, ei nu au calculator si nici acces la internet. Ei sunt intr-o situatie destul de disperata, au datorii mari si nu prea au ce manca. De asemenea, ingrijesc pe bunica lor de peste 80 de ani care face pe ea si ar avea mare nevoie de pampersi pt adulti. Puteti sa va convingeti de realitatea cazului daca ii veti vizita. Numai bine.
Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 12:02 26-Apr-2012
Laura, mama celor 4 copii despre care am scris, multumeste din suflet celei care i-a ajutat cu cateva zile in urma si care i-a alinat pt o clipa durerea pe care o poarta neincetat.
In urma cu doua zile copiii de 3 si 5 ani au facut pneumonie datorita proastei alimentatii si imunitatii scazute, iar acum sunt in spital unde fac tratament. Cine poate sa-i mai ajute le-ar face un mare bine. Au nevoie nu numai de cele necesare traiului, ci si de niste Oameni cu care sa-si poata impartasi necazurile.
Dumnezeu sa binecuvanteze pe toti cei care au ajutat-o si o vor mai ajuta.
[Utilizator Sters]
Data 10:44 13-Sep-2012

some cable stand so as to wonderful chronomat . If the true dessert is truly cooled down, unroll the real dessert also as get away the material fake tissot . Mix the real darkish chocolate potato chips towards the thawed whipped top. Distribute the real whipped top mix inside the dessert as a way to within 12inch through the sides. britling watches . Reroll the real dessert also as place seam facet decrease around the assisting dish. Dirt dessert together with powder sugars before assisting. rolex datejust watch Variation replica watches for sale . : Produce a Darkish Woodland Dessert Transfer by making use of cherry cake filling up instead of the whipped top mix. Perform items possessing a dollop related with whipped lotion and even top watches replica . , replica rolex watches . within the occasion that desired. For easier chopping, youre ready to location dessert inside the deep freeze regarding fifteen as a way to twenty mins inside the occasion

Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 10:57 14-Sep-2012

Buna ziua tuturor. Va scriu din nou cu durere in suflet despre cazul Laurei, mama celor 4 copii parasiti de tatal lor. Din pacate, acasta familie se afla din nou intr-o situatie de-a dreptul disperata, de cateva zile nu mai au ce sa manance. Mai mult decat atat, bunica lor care era lucida, a cazut la pat in urma unei infectii si este inconstienta. Laura este in pragul disperarii si face un apel catre toti cei care pot sa ii ajute, macar cu ceva de mancare. Copiii sunt sunt ce in ce mai slabi si se imbolnavesc foarte usor. Din suflet va rog, cine poate sa o ajute cu orice, va fi cu siguranta rasplatit de Dumnezeu.

Am postat mai jos si o poza din vremea cand situatia lor era ceva mai buna.Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS