Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

avem nevoie de ajutorul semenilor nostrii
Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 19:30 30-Oct-2017

Doamne ajuta Ma numesc Muresan Mihaela sunt mama a trei copii , sotul este bolnav ancadrat an handicap grav 1 cu asistent personal are nevoie de tratamente de specialitate ,de supraveghere permanent , iar mie ami este foarte greu si cu trei copii care merg la gradinita si scoala din cauza ca nu avem venituri , si vam scris acest mesaj cu rugamintea de a ne ajuta pentru ca simt ca am ajuns la capatul puterilor din cauza atator probleme cu care ne confruntam sotul este din ce an ce mai bolnav ne descurcam foarte greu din cauza ca locuim la 5 km de localitate antro casa care nu este tencuita ,avem si nevoie de lemne. o soba , iar eu trebue sa ma descurc doar dintro pensie de 340 de lei pe care o primeste sotul,, de handicap va rog din suflet daca aveti posibilitate ajutatine , poate asa o sa reusim sa trecem cu bine peste aceste greutati prin care trecem in fiecare zi va multumesc din suflet si sper ca Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca anzecit pentru ceia ce faceti va doresc multa sanatate cu stima muresan mihaela, str. Principala, bl. 78, sc. A, ap. 25,(km 4 varul mic) Rodna, jud. Bistrita-Nasaud, cod 427245, tel. 0755/68.46.07
http://www.formula-as.ro/2012/1040/s-o-s-34/cazuri-de-extrema-urgenta-15642 cu titlul "Oferiti-le un acoperis"

Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 19:52 30-Oct-2017

Conform Regulamentului Comunitatii, publicarea de conturi bancare si solicitari de bani, poate fi facuta doar in cadrul paginilor de caz documentate cu acte doveditoare si eventual si cu fotografii relevante. In consecinta, postul a fost editat corespunzator. Va rugam sa cititi regulamentul urmand link-ul de mai sus. Pentru o pagina contruita pe un caz social, este nevoie de un act doveditor al situatiei sociale, iar acesta nu poate fi decat o ancheta sociala a DGASPC sau a unui ONG. Ne patre rau, dar nu dorim sa cream precedente periculoase pentru portalul nostru, avand in vedere ca nu avem posibilitatea si nici acreditarea legala de a verifica cazuri si in special la distanta.

Multumim pentru intelegere, echipa Imparte.ro

Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 19:54 30-Oct-2017
Multumim Bunului Dumnezeu pentru tot si nadajduim ca totul se va termina cu bine.
Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 19:57 30-Oct-2017
va rog andrumatima cum sa postez si documente
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 20:05 30-Oct-2017

Pagina de caz poate fi creata urmand link-ul: http://www.imparte.ro/Ajutor/Adauga-un-caz

Puteti incarca maxim 3 documente si 8 fotografii. Documentele trebuie sa fie lizibile, integrale cu stampile si semnaturi vizibile, pentru a le putea verifica autenticitatea. Daca nu se intrunesc conditiile, nu aprobam pagina. Acolo puteti specifica si contul bancar. Descrieti situatia cat mai la obiect, fara inflorituri inutile si puneti accentul pe situatia medicala a sotului, pentru ca in acest sens presupun ca dispuneti de documente.

Succes si numai bine,

Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 20:39 30-Oct-2017

multumesc frumos am scris pe http://www.imparte.ro/Ajutor/Adauga-un-caz dar nu stiu daca a fost preluat trebuie sa scrie undeva ca a fost trimis multumesc din suflet

Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 07:55 31-Oct-2017
Buna dimineata,

Se pare ca nu ati finalizat pagina si nu s-a salvat nimic. Daca incercati de telefon, este putin probabil sa reusiti. Reincercati, noi nu va putem ajuta de la distanta.
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 09:48 31-Oct-2017

Totusi, inainte de a face alte demersuri, am vrea sa vedem si noi niste acte medicale si de identitate. Nu de alta, dar ceva pare necurat:

1. Link-ul catre FormulaAS nu este relevant; ei publica ce primesc, fara sa verifice informatia.

2. Exista o Muresan Nicoleta Georgeta, tot din Rodna, Bistrita-Nasaud, tot cu un sot cu handicap dobandit in urma unui accident in constructii, dar cu 6 copii. este coincidenta? Va cunaosteti?

3. Peste tot pe internet apare si un cont bancar in EURO. Ne intrebam de unde platiti comisioanele de administrare.

4. Presupunem ca despre dumneavoastra este vorba aici. Daca da, ce sa intamplat cu terenul, cu casa si demersurile catre primarie.

Stiti, inainte de a publica ceva sau de a aproba informatii publicate de utilizatori, avem datoria sa le verificam pentru a mentine un climat optim din punct de vedere etic, moral si corect.

Multumim pentru intelegere. Raspunsul poate fi trimis pe adresa de e-mail admin@imparte.ro si ramane confidential.

Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 10:16 31-Oct-2017
Multumim. Am primit actele pe mail si sunt ok. Propun urmatoarele.
facem noi pagina de caz, dar o legam de contul dumneavostra de utilizator, pentru a nu va solicita un acord de prelucrare a datelor cu caracter personal semnat. Asta va va permite sa modificati pagina, insa nu este recomandat fiindca orice modificare adusa de utilizator va strica aspectul si va anula validarea autenticitatii asigurata de Imparte.ro. Va vom suna pentru detalii. Zi usoara, echipa Imparte.ro
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 11:07 31-Oct-2017
Referitor la cel de-al doilea mail: "Nu am vrut sa pun actele ca sa nu fie publice":

In primul rand nu aprobam o pagina de caz fara acte doveditoare. In al doilea rand, daca o facem noi, actele trimise vor fi prelucrate in sensul ca vor fi eliminate partial datele personale precun CNP, nr. CI, adresa de domiciliu si vor fi marcate cu logo-ul Imparte.ro.

Pentru asta avem nevoie de acordul dumeavoastra aici, public, prin raspuns la acest mesaj. Asteptam.
Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 12:00 31-Oct-2017
da sunt de acord .va multumesc din suflet .cu stima Muresan Mihaela
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 14:40 31-Oct-2017
Ok. Ne ocupam de asta cel tarziu maine si va tinem la curent.
Zi usoara,
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 17:53 1-Nov-2017

Mihaela, pagina ta de caz este gata si se gaseste in mod public aici: http://www.imparte.ro/Caz-Persoane-Fizice/Muresan-Mihaela/1276

Te rugam sa nu aduci tu modificari paginii, ci sa ni le soliciti. In caz contrar, va disparea emblema "Verificat Imparte.ro"

Asteptam poze, deocamdata am folosit ce am gasit. Dupa asta, urmeaza sa distribuim in retelele sociale si poate obtinem inca un reportaj de la Bistriteanul.ro.

Te rugam sa-ti citesti mail-ul si sa urmezi intocmai instructiunile si sfaturile..

Cu drag, echipa Imparte.roContinutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS