Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

Repatriere copil rapit
[Utilizator Sters]
Data 14:53 15-Jun-2017
Din pacate, am ajuns la punctul in care datorita dificultatilor financiare create de rapirea copilului meu sunt nevoita sa apelez la ajutor umanitar pentru a-mi putea vedea copilul si a-l avea din nou langa mine, stiind cat de multa nevoie are un copil de patru ani si jumatate de mama lui.
Recunosc, este foarte jenant sa fac cunoscuta aceasta situatie, insa dragostea, dorul de copilul meu, dorinta puternica da a-l avea din nou langa mine si de a-l putea creste este mai presus de orice.
Timp de doi ani si jumatate, dupa separare, l-am crescut singura, fara niciun ajutor din partea tatalui lui si totodata, de atunci ma lupt pentru custodia lui, iar in Noiembrie anul trecut acesta a fost rapit, dus la Moscova si izolat de mine, de catre fostul partener.
De atunci am reusit sa-l vad o singura data, cu ocazia incercarii de mediere, pentru a ajunge la un consens, incercare fara rezultate pozitive. Revederea cu copilul meu a fost emotionanta, un sir de lacrimi de neoprit timp de cateva ore, dupa care atat eu cat si copilul nu mai voiam sa ne despartim o secunda, chiar daca am fost fortati de tatal lui sa o facem.
Dupa revenirea in tara a urmat o lunga lupta cu birocratia, si accesarea unor credite la banci pentru a achita o parte din costurile proceselor in vederea repatrierii copilului meu si astfel am reusit sa punem pe rol procesele.
Incepand cu 28 Iunie vor incepe infatisarile la Moscova, si demersurile in Italia pentru a revoca pasaportul fals cu care a fost rapit. In toate acestea, sumele creditate de banci au fost epuizate, si cum venitul meu nu mai permite accesarea altor credite, sunt nevoita sa apelez la bunatatea voastra. Am decis sa scriu aceste randuri cu dorinta de a obtine suma necesara calatoriei mele la Moscova pentru a ma prezenta la infatisare si a-mi vedea copilul, si achitarea taxei (chiar si partiala) avocatilor implicati in procesele pentru obtinerea custodiei, repatrierii copilului si revocarii pasaportului fals.Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS