Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Citatul zilei:
Dumnezeu nu poate fi simultan în locuri diferite, de aceea le-a creat pe mame.
Proverb evreiesc
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

Cu mama in spital
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 1 an (i) in urma
Data 11:43 4-Jan-2017
Mai fetito, cine esti tu oare?

Pentru cine nu stie:
Aceasta individa cerseste din 2015 si chiar dinainte. O puteti recunoaste dupa numarul de telefon: http://bit.ly/2iH4Pj0

Cand cerseai in 2015, aveai bani de tatuaje draguta? Ia uite aici, iti place sa pozezi, sa te dai in stamba: http://bit.ly/2hPmrFe

Si asta a cata pagina de facebook este? Nu prea o duceti asa rau cum incerci sa ne minti: http://bit.ly/2iHaPbv

Avem bani de tigari, de baruri, de telefoane scumpe, de toale la moda si pe Imparte ne plangem de saracie lucie, nu? Esti o mincinoasa si sunct curioasa pe cati ai pacalit pana acum.

Rog adminii sa ia masuri urgente pentru protectia donatorilor!

Multumesc, Dana
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 1 an (i) in urma
Data 11:58 4-Jan-2017
Da, se pare ca si-a sters imediat si postul si contul. Pentru cei care nu stiu despre ce era vorba: Oana Elena Botusan, tanara mamica de 21 de ani din Suceava, cu telefonul 0754400257. Asa escroaca la varsta asta...

Aviz celor care doneaza fara sa se documenteze!

Mai am cativa in vizor si ii voi da eu in vileag, daca adminii nu au timp.

Dana
Moderator
Total mesaje: 199
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 13:00 4-Jan-2017
Din pacate, administratorii Imparte.ro nu au timpul necesar sa investigheze si sa cerceteze adanc sutele de cazuri si situatii de pe portal. Tocmai de aceea incurajam utilizatorii sa raporteze pe caile puse la dispozitie, orice neregula si orice li se pare suspect.

Multumim pentru ajutor! Am completat actiunea dumneavoastra prin stergerea de pe portal a tuturor posturilor, comentariilor si anunturilor utilizatorului Oana Elena Botusan.

Cu stima, Echipa Imparte.ro
Total mesaje: 13
S-a alaturat cu 1 an (i) in urma
Data 15:26 4-Jan-2017
Sa-i fie rusine individei! Pe mine, care am aproape dublul varstei ei, chiar m-a pacalit. Si i-am trimis pachet de Craciun pentru baiat, pentru ca mi-a fost mila de copil. Mi s-a parut totusi dubios cum de are telefon performant si cum de isi permite sa plateasca abonamentul ( cu internet pe telefon), dar am zis sa tac. Ceea ce i-am trimis a fost doar pentru copil, adica jucarii si dulciuri, si cred ca n-a fost multumita, pentru ca nici macar nu m-a anuntat daca a primit coletul sau macar sa-mi multumeasca. Ea, de fapt, isi dorea bani, asa cum a vazut ca primesc alte persoane de la donatori. ii multumesc doamnei Dana Ruslanov ca mi-a deschis ochii, ca eu ma pregateam sa o ajut din nou, cu haine de data aceasta. Vazand acele poze ale ei, constat ca este o tipa versata, gata sa minta oricand pentru a obtine castiguri. Acelea par a fi poze facute pentru vreun site cu tenta sexuala, probabil cu asta se ocupa cand nu cerseste. INCA O DATA RUSINE EI SI ALTORA CA EA CA ISI BAT JOC DE MUNCA ADMIRABILA A CELOR CARE ADMINISTREAZA ACEST SITE , DAR SI DE BUNATATEA SI BUNA-CREDINTA A DONATORILOR!
Moderator
Total mesaje: 199
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 16:12 4-Jan-2017
Pe noi nu ne intereseaza ce face cu pozele, sunt de pe facebook-ul ei. Cel putin asa arata link-urile trimise de doamna Ruslanov si pe care le-am verificat si le poate verifica oricine.

Nu ne intereseaza nici plimbarile ei prin Italia, nici problemele avute cu politia, nici alte aspecte din viata ei. Oricum era sub supraveghere datorita agresivitatii manifestate asupra unor donatori.

Iar ceea ce a facut doamna Ruslanov, ar trebui sa faca mai multi, pentru a pastra acest portal curat.

Portalul Imparte.ro pune la dispozitie suficiente posibilitati de contact si raportare, iar echipa de administrare nu va publica niciodata informatii privind persoanele care reclama nereguli.

Practicile de de monitorizare, investigare si raportare sunt la indemana tuturor si contribuie la intretinerea portalului in beneficiul atat al celor aflati in nevoi cat si in cel al donatorilor.

In acest context ne sunt extrem de utile orice informatii cu privire la orice fel de suspiciuni si/sau agresiuni, fie ca este vorba de numere de telefon sau adrese de e-mail. Noi avem acces la informatii mult mai detaliate despre utilizatori dar nu avem timpul necesar sa minitorizam activitatea si profilul public al acestora. Sunt 19,200 aproape! De aceea, orice ajutor este binevenit.

Multumim pentru aprecieri, Echipa Imparte.roContinutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Site verificat. Nu contine soft rau intentionat. Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS