Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

Bună dimineața,
[Utilizator Sters]
Data 09:45 6-Nov-2016
Sarutmana.Va pot ajuta si eu cu o parte din suma:300 de lei.Transmiteti-mi va rog datele pentru a va putea trimite banii.O zi buna.
[Utilizator Sters]
Data 11:13 6-Nov-2016
Nu ma supar si nu va mai scuzati in corespondenta...saracia si lipsurile NU sunt motive de rusine...dar ca sa va raspund la intrebare:banii,in acest caz,se pot trimite cu mandat postal...este necesara adresa de domiciliu care figureaza in cartea de identitate...banii se trimit la acesta adresa iar dumneavoastra ii puteti ridica de la oficiul postal de care apartineti.
Total mesaje: 18
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 11:21 6-Nov-2016
Am înțeles va dau adresa din buletin dar va rog sa ma anunțați când trimiteți căci eu nu locuiesc la adresa din buletin, m.a luat un unchi în spatiu. Și sun eu la oficiu sa întreb dacă a ajuns.
[Utilizator Sters]
Data 11:36 6-Nov-2016
Eu multumesc.Maine,depun banii.
Total mesaje: 18
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 02:55 12-Nov-2016
Bună seara, am ridicat ieri bănuții va mulțumesc din suflet pentru ajutor, sper sa reușesc sa mai strâng ceva și revin cu bonul, pentru ca 70 de lei este transportul și nu vine nimeni pentru un metru cub de lemne pana unde stau eu. Dumnezeu sa va dea înzecit, multa sănătate. Va mulțumesc încă o data.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS