Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

Loc de munca
[Utilizator Sters]
Data 21:57 4-May-2016

Buna! Sunt o tanara cu o conditie sociala foarte modesta, cu probleme in familie, inclusiv medicale. (Parinte alcoolic si violent verbal, mama bolnava) Intrucat in orasul meu natal nu am nicio sansa si toate cele expuse mai sus nu imi permit, mi-as dori sa primesc ajutor de la o asociatie care sa imi ofere sau sa ma sprijine in gasirea unui loc de munca precum si un spatiu de cazare pentru a ma muta intrun oras cu mai multe posibilitati (Cluj Napoca), incepand cu luna septembrie a.c. De asemenea as avea nevoie de asistenta psihologica pentru ca prezint simptome depresive (hipersensibilitate, stare generala proasta, stres, nervozitate). (nu imi permit sedinte la psiholog). Sunt o tanara serioasa, educata si rog seriozitate. Multumesc pentru ca m-ati ascultat.

[Utilizator Sters]
Data 22:33 4-May-2016
P.S: Mi-ar placea sa lucrez in cadrul unei asociatii sau in timpul liber sa fiu voluntar. As putea sa ajut copii nevoiasi la teme, alte activitati/cursuri destinate lor. Sunt o persoana autodidacta care a citit foarte mult si doresc sa ofer mai departe cunostiintele si daruirea mea.
[Utilizator Sters]
Data 18:45 6-May-2016
Daca nu ma va ajuta nimeni, ma voi ********! Se pare ca aici nu te ajuta nimeni cu nimic! Daca ai doua maini si doua picioare nu inseamna ca iti este bine!!!! Multumesc frumos ca nu am primit nici macar o vorba buna!
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 23:01 16-May-2016
Buna frumoaso!. Stiu ce inseamna sa ai doua maini si doua picioare si sa nu-ti fie bine. Dar viata e prea scurta pentru a fi irosita. Ai putina rabdare si incredere si vei vedea ca toate problemele tale se vor rezolva usurel. Esti o tanara frumosa si sper ca si inteleapta. Nu trebuie sa ajungi la gesturi extreme pentru a rezolva ..ce? Nu asta este solutia. Simptomele depresive le poti corecta singura...fara ajutorul unui psiholog.Stare genereala proasta au peste 90% din oameni,dar asta nu inseamna ca toti se confrunta cu depresia. Este o stare de nemultumire generata de situatiile in care se afla fiecare dintr noi.. Esti o persoana placuta si cred ca si puternica. Treci doar printr-o perioada mai grea si nu stii cum sa-i faci fata. Sunt convinsa ca vei reusi.
[Utilizator Sters]
Data 23:21 19-May-2016
Multumes frumos pentru incurajari...
[Utilizator Sters]
Data 23:33 19-May-2016
Si am despresie pentru ca stiu cum se manifesta si o am de patru ani de zile. Orice persoana care este irascibila, foarte sensibila si plange mult are o forma mai usoara sau mai avansata de depresie. Si nu, nu te poti trata singur. Nu e ca si cum, eu sunt suparata astazi, merg si imi iau o rochie si imi trece. E o tristete repetata la anumite intervale. Boala a inceput cu doua probleme corelate ce creaza nelinisti si melancolie, si anume: lipsa unui loc de munca cu presiunea excercitata de rude si cunoscuti, respectiv lipsa de afectiune din partea unui partener de cuplu. Trebuie sa recunoastem ca cele doua au legatura. Nimeni nu isi doreste o iubita somera iar persoanele de sex masculin intalnite au fost mai mult decat oportuniste si materialiste. Sunt foarte dezamagita ca imi este atat de greu sa imi gasesc dragostea...
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 23:36 19-May-2016
Charity, da.mi te rog accept la cerere pentru ca nu pot trimite mesaj in privat
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 22:32 21-May-2016
Buna Charity. Un barbat oportunist si materialist este ca un ciob in ochi. Acela nu este barbat si cu siguranta nu merita o fiinta sensibila si placuta ca tine.Dragostea vine cand nu te astepti si cu siguranta te loveste atunci cand ai impresia ca totul in jurul tau se naruie. Cat despre faptul ca nimeni nu-si doreste o iubita somera.....da-mi voie sa-ti spun ca aceste sunt motive ale unora de a nu se implica intr-o relatie. Nu sunt in stare sa iubeasca si nici nu stiu sa se faca iubiti. Nu merita.
[Utilizator Sters]
Data 08:14 22-May-2016
Intre timp nu mai sunt somera.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS