Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

6 ingerasi au nevoie urgenta de ajutorul nostru!
Total mesaje: 12
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 14:37 22-Jun-2015
In cadrul proiectului Sa construim sperante impreuna, va prezentam cazul unei familii aflate in dificultate, din Bucuresti-Sectorul 1, la care dorim sa le construim o casuta modesta dar si sa ii ajutam pe cei 6 micuti sa nu mai isi faca temele la lumina lumanarii.

Sunt suflete sarmane (2 parinti si 6 copiii mici) care se lupta sa supravietuiasca.... Singurii bani ai familiei ii aduce tatal, care munceste ca zilier si alocatia copiilor. Mama este cea care sta acasa cu copii...Din lipsa banilor, stau inghesuiti intr-o camera foarte mica si cu o bucatarie improvizata. Dar, desi saraci si traind in conditii foarte grele, nu se plang.

Am intrebat cu ce am putea sa ii ajutam si ce le lipseste si raspunsul a fost:: desi nu sunt bani, desi sunt atatea suflete, asa cum pot, greu, ei inca se descurca.... Desi le lipsesc atatea, copii frecventeaza cursurile scolare si au rezultatea excelente ...

Problema lor cea mai mare este locuinta, ar fi minunat daca v-ati alatura si voi, impreuna sa reusim sa le construim un adapost.

O alta problema ce ar trebuii urgent rezolvata cred ca ar mai fi si plata facturilor la energie electrica. Din pacate datoriile i-au depasit iar parintii nu au mai putut achita facturile la energie electrica. In prezent cele 8 suflete stau la lumina lumanarilor de 2 saptamani.

Va rugam din suflet sa fiti alaturi de noi sa participati si totodata sa ne ajutati cu promovarea acestui eveniment.

Cu cat se vor implica mai multi, cu atat cresc sansele de a reusi sa construim o casa pentru acesti copii minunati cat mai repede.

Contul in care se pot face donatii este: RO13BTRLRONCRT0233000601 - DESCHIS LA BANCA

Pana in prezent, avem stranse 400 de lei si cateva materiale de constructii.

Pentru detalii suplimentare legate de acest caz va stau la dispozitie.

Mihaila Florentina
Vicepresedinte FUNDATIA CHRISTIANA - MOBIL:0763.195.205


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS