Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

Ajutor pentru o familie cu 12 copii
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 16:13 13-Jul-2011

Cum as putea sa ajut mai mult o familie cu 12 copii si al 13 pe drum? Duminica am fost la parastas la socrul meu care a decedat anul acesta. Langa casa soacrei mele s-a stabilit un fost coleg de generala care are 12 copii. El lucreaza ca ingrijitor de vite si castiga foarte putin.E si vina lor pentru situatia in care au ajuns dar copilasii nu sunt de vina si o duc greu. As vrea sa ii ajut si sa strang ceva alimente si hainite pentru ei. Eu merg in fiecare week-end acasa si m-am gandit sa le cumpar mancare cat imi permit. Cum as putea sa ii ajut mai mult pentru ca nu au nici de unele? Daca exista dintre voi doritori sa ajute sa facem un pic mai mult pentru acesti copii. Nu judec parintii , nu judec pe nimeni doar ca simt ca ar trebui ajutati. Ce parere aveti ?Nu judec si nu cer ajutorul celor sceptici si care nu vor sa-l dea . Aici e vorba de copii nu de parinti. De 12 copii care nu au nici o vina. Copii care nu au ce manca. Copii cu varsta intre 0-11 ani.
Fiind mai buni cu ceilalti devenim mai buni cu noi insine, ne iertam mai usor greseala. Sa dai e de o mie de ori mai folositor pentru sufletul tau si pentru starea de spirit a ta decat atunci cand primesti. Nu ati simtit niciodata ? Nu ati simtit aceea multumire daruind si mai ales unor copii. Adresa mea este oanapp81@yahoo.com Daca exista doritori.
[Utilizator Sters]
Data 17:00 15-Jul-2011
va rog sa mi dati si mie adresa acestei familii, pentru a ma implica si eu cat de cat. nu promit ca voi reusi foarte mult, dar voi incerca. sa inteleg ca in aceasta familie sunt si copii gemeni?cate fete cati baieti_vreau mai multe detalii daca se poate, eventual sa merg la fata locului sa vad ce au nevoie si atunci voi apela la ceva fundatii
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 18:16 15-Jul-2011

Adresa mea de mail este oanapp81@yahoo.com. Va dau mai multe detalii daca imi scrieti un mesaj.Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS