Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

mamica singura
Total mesaje: 5
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 16:31 27-Feb-2015

Buna ziua..locuiesc in domnesti,ilfov.am 24 de ani.,am sa va zic povestea mea..,eram studenta.,de foarte mult timp ma confruntam cu niste probleme de sanatate.,,..,mergand la doctor imi spune ca sunt insarcinata in 6 luni( era 1 martie) nu aveam nici un simptom nimic.,,imi cazuse cerul pe mine.,nu stiam ce sa fac.,situatia financiara proasta.fara casa fara nimic.ma gandesc sa il dau spre adoptia imi era frica sa le zic parintilor.am gasit o familie la iasi si am plecat acolo.,2 luni groaznice nu imi aduceau mancare eram singura ,,ma rugam mereu..intr o zi am zis gata.,nu pot sa imi dau copilul trebuie sa le zic parintilor.,i am sunat si le am zis..ei s au bucurat.,dar patronii unde locuim nu,si au inceput jignirile din partea tuturor.,si suport si in ziua de azi.pe data de 3 iulie 2012 am nascut un baietel.David.,eu am avut probleme la nastere.,si in continuare am probleme de sanatate.,david are 2 ani jumate acum.nu imi place sa cer.,vreau sa lucrez dar momentan nu am cum,nu are cn ma ajuta cu david.de 3 luni nu ii mai trece raceala..este greu fara sprijin.,am doar alocatia lui..poate cnv vrea sa ne ajute cu orice.,,0733419295 este nr meu..,multumim.Laura si David.,,pt el as face orice,el este comoara mea

Total mesaje: 5
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 17:59 27-Feb-2015
Trebuie sa adun bani sa il pot da pe david la gradinita ca sa pot lucra,si sa luam calciu,sirop de imunitate.,a racit si mi s a recomandat sirop de imunitate
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 18:00 27-Feb-2015
Buna Laura,
te rog sati completezi datele persoanle, in special locatia. Ti-am schimbat profilul din Donator in Solicitant.

Seara usoara, Adrian
Total mesaje: 5
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 18:04 27-Feb-2015
Multumesc.gata
Total mesaje: 40
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 18:34 27-Feb-2015

Sanatate celui mic iar tu trebuie sa fii tare sa poti merge inainte.Toate cele bune !

Total mesaje: 5
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 18:46 27-Feb-2015
multumesc frumos...si dumneavoastra
Total mesaje: 29
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 19:42 27-Feb-2015
In loc de siropurile astea de imunitate ai putea sa-i dai miere de albine, polen... Si fructe cat de multe. Creste enorm imunitatea. Si cat de putine alimente "sintetice". Daca poti. Si se va forma sanatos si bine :)
Medicamentele si siropurile sunt toxice pentru organism, chiar daca aparent le va face "bine" - adica le vor trece simptomele. La un moment dat nici organismul nu va mai reactiona la ele.
Eu asa le dau la ai mei, inca de la doi ani. Acum au 4 si 5 ani si sunt amandoi in forma si bine facuti, nu au racit ultimele 3 ierni, de cand am inceput sa fac asta :)
Natura nu ofera totul, iar daca ne punem contra ei, se razbuna :)
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 11:14 12-Mar-2015
A fost o emisiune la tv despre venitul minim garantat. De ce nu iti faci si tu ?

Se depune un dosar la directia de asistenta sociala a primariei de care apartii.Dosarul contine:copii dupa actele de identitate ale familiei,adeverinta de venit de la administratia fiscala,cupon de alocatie,certificat fiscal,declaratie notariala ca nu ai alte venituri(cei de la birourile notariale stiu despre ce e vorba)si apoi se va face o ancheta sociala.S-ar putea sa mai ceara si alte acte,asta difera de la caz la caz.
Total mesaje: 15
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 15:03 13-Mar-2015
si ieu trec tot prin acea situati cu baietelul numai racit imi i de vreo 2 luni si trece pe moment si dupa aia tot asa nu stiu ce sa mai fac a lipsit foarte mult de la gradinita si iel daca are umunitatea scazuta din pacate nici ieu nu am bani sai cumpar vitamine stiu cum ie doamna scumba multa sanatate
Total mesaje: 5
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 00:31 11-Apr-2015
Va doresc tuturor un Paste cat mai luminat multa sanatate si sa va bucurati alaturi de cei dragi.,,,l am avut pe David bolnav..a fost tare greu,nopti nedormite..acum suntem mai binisor..m a sunat si o doamna de la o gradinita pt post de educatoare,dar trebuie sa aflu detaliile, cu cat as ramane din salariu( pe david il iau cu mn si platesc inca nu stiu cat ).. Dar ca sa pot lucra trebuie sa fac rost de bani de naveta.va pupam


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS