Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

buna ziua
Pagina: 1 2 3
Total mesaje: 240
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 23:38 21-Feb-2015
Offf doamne mititelul...cata suferinta este in sufletul lui acum dar dupa ce va ramane fara tata?Cu toate ca este un copilas stie ce inseamna sa fii OM si ce este OMENESTE.Cinste lui si dumnezeu sa ii dea putere sa treaca peste suferinta.Multi dintre noi mai spunem uneori"Doamne cu ce am gresit sa indur atatea"Dar copilasul asta cu ce a gresit?????Ast este o lectie pentru multi dintre noi.
Total mesaje: 29
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 23:53 21-Feb-2015

Soleil Roi said:
Oricum multe sunt expirate dar nu actualizeaza nimeni statusul

Nu ar fi mai bine sa creati si o "solutie" de stergere a anunturilor expirate, de catre proprietari, dupa expirare?

Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 23:54 21-Feb-2015
Asa este Simona si el saracul nu stie nimic ! Este fotbalist si a zis ca vrea sa devina cel mai bun! Iti dai seama dupa ce va muri tatal lui cat o sa fie de distrus? Sti cat este de frumos pustiul? Ma rascolit foarte mult pustiul si a zis ca ramanem prieteni si i-am zis ca ne poate vizita oricand! Si a zis ca da , vine ! Si cum sa iau eu jucariile de la el cum? I-am zis pritenei mele ca nu le vreau si a zis ca asta a fost decizia lui ! Imi pare tare rau pentru el si sper ca bunicii care il vor creste sa i dea toata iubirea din lume!
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 08:40 22-Feb-2015

Simona Lazar said:
Dnul Adrian ma gandeam nu mai bine rugam donatorii in momentul in care au donat sa se si spuna unde anume sau dus donatiile la ce persoane? Ma gandesc ca poate asa nu ar mai primii donatii o persoana de la mai multi donatori?

Nu. Nu este nimeni obligat sa faca asta si nu ne intereseaza de la cati donatori primeste o persoana. Cei care cer fara sa aibe absoluta nevoie si doar ca sa vanda sau sa-si acopere puturosenia si traiul stand acasa, vor dispare pe masura ce sunt descoperiti. La fel si cei care nu au nici o activitate in comunitate, doar aplicand la anunturile de donatii. Stiu ca unii stau in umbra si doar asta fac. Acesta este un portal umanitar si daca ceri sau obtii ceva, o faci pentru ca ai stricta nevoie, nu doar asa, ca sa fie acolo. Pentru asta, nesatuii se pot muta pe LucruriGratis.ro. Ca de, unii se dau morti de foame si au anuturi pe internet ca adopta caini si pisici. Cum pot fi oare atat de prosti incat sa-si inchipuie ca nu vede nimeni?

Total mesaje: 126
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 09:08 22-Feb-2015
Da dar o perioada de valabilitate si. cui doneaza asa e nu stiu de ce ii treuie pisici catei cind te plingi ca u ai ce oferi copiilor
Total mesaje: 40
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 09:23 22-Feb-2015
Dl Adrian, de cateva zile ma tot suna cu numar privat ,un barbat .Dupa mai multe intrebari legate de situatia noastra,ajunge sa ma intrebe daca sufar de vreo boala....daca pot merge in Ploiesti sa-mi ofere o suma de bani....si daca pot petrece cateva ore cu el la hotel in schimbul banilor.L-am refuzat politicos dar tot insista.Intrebarea mea este daca mai sunt persoane pe care le-a contactat si daca pot sa-l refuz si altfel..
Total mesaje: 126
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 09:34 22-Feb-2015
Draga Georgeta un sfat fara suparare nu mai lasa umarul de telefon cind adaugi comentarii la oferte da.l in privat iar in al doilea rind blocheaza.l daca nu te poti duce la politie daca ai numarul
Total mesaje: 40
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 09:39 22-Feb-2015
Ma suna cu nr privat Dorina ..
Total mesaje: 126
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 09:48 22-Feb-2015
orce telefon are functia de a bloca apelurile ne dorite cauta pe telefon daca nu mergi la firma de unde ai telefonul si se rezolva
Total mesaje: 40
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 09:49 22-Feb-2015
Multumesc ,vad eu ce fac .
Total mesaje: 127
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 12:32 23-Feb-2015
Am o rugaminte la dumneavoastra ,daca poate cineva sa ma ajute.Am nevoie de ghiozdan pentru fiul meu de 16 ani,are zilnic 7 ore ,si mereu se rupe,lam cusut si rascusut acum s-a rarit si nu mai am cum sa il repar.Va multumesc anticipat
Total mesaje: 240
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 12:38 23-Feb-2015

Elena am eu 2 ghiozdane dar sunt negre...daca nu este o problema culoarea eu tii le trimit cu drag pe amandoua.Va pupam.
Total mesaje: 127
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 14:18 23-Feb-2015
Simona iti multumesc din suflet ,azi am plans de nervi si neputinta ,cand sa plece la autobuz,atunci s-a stricat fermoarul,am facut repede fermoarul cand l-a pus in spate i s-a rupt toarta.la bazar sunt scumpe si chiar nu am acum bani de dat pe ghiozdan.iti multumesc mult ,mult de tot
Total mesaje: 240
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 14:25 23-Feb-2015
Atunci asa ramane pleaca spre tine maine dupa amiaza o sa le puna sotul la posta lasa-mi adresa in privat completa te rog.
Total mesaje: 127
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 15:09 23-Feb-2015
Multumesc Simona ,multumesc Nicoleta I ,multumesc Marria ,pentru hainutele pe care le-a primit Ovidiu si pentru ghiozdane
Total mesaje: 7
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 16:32 23-Feb-2015
Cu multa placere.Multa sanatate, va pup!
Pagina: 1 2 3


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS