Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

care poate sa doneze
[Utilizator Sters]
Data 11:48 15-Apr-2011

Buna ziua am si eu o intrebare care poate sa ajute niste copilasi mai mici de trei ani care traiesc pe strada cu niste hainute, pemparsi si lapte copii sunt luati in evidenta noastra la fundatia PARADA, rog sa ma anuntati pe numarul de telefon 0735364261 multumesc frumos.

Total mesaje: 10
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 17:09 15-Apr-2011
Sunteti din Bucuresti?
[Utilizator Sters]
Data 08:45 16-Apr-2011
da
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 13:45 13-Nov-2011
de unde sunteti?
[Utilizator Sters]
Data 10:54 23-Nov-2011
Buna ziua am nevoie urgent de ajutorul dumneavoastra sunt o mama a 3 copii fara niki un ajutor financiar si fara niki un sprijin moral si ma adresez tuturor pt un mic ajutor pt puisorii mei..va rog mult ajutati.ma din putinul dumneavoastra cu cate ceva alimente,lapte,pampersi,rechizite scolare,haine,incaltaminte,jucarii,biberon,suzeta,tricicleta,tarc,bicicleta, cu ce puteti dumneavoastra pt puisorii mei va rog mult dati.mi o mana de ajutor am ajuns la disperare deoarece numai am posibilitati, si puisorii mei sufera pt ca nu ai pot ajuta pt ca numai am bani pt ai oferi macar putin din toate...nu am niki o sursa de ajutor niki de venit niki macar sprijin pt puisorii niki bani nimic mie foarte greu offf :(((:((( de mine numai zik ca ma la.s pe mine pt a le oferi lor cate putin din toate si eu am ramas neimbracata, neincaltata, ca sa le ofer lor cate ceva din toate offf daca puteti sa donati si pt mine haine si incaltaminte le port cu mare drag:((( viata e atat de nedreapta de ne.a pedepsit pe toti 4 la zid :(((( e greu e foarte greu numai am niki vlaga in mine :((( va multumesk foarte mult pt intelegere pentru ajutorul acordat pt amabilitatea dumneavostra pt tot...va doresk multa sanatate si tot binele din lume sarbatorile ce vin sa va aduka numai fericire iubire si bucurie depina doamne ajuta
[Utilizator Sters]
Data 07:19 29-Dec-2011
Buna ziua am si eu o intrebare care poate sa ajute niste copilasi mai mici de trei ani care traiesc pe strada cu niste pemparsi si lapte copii sunt luati in evidenta noastra la fundatia PARADA, rog sa ma anuntati pe numarul de telefon 0735364261 va multumesc
[Utilizator Sters]
Data 19:42 26-Jan-2012

BUNA ZIUA. AM SI EU NEVOIE DE AJUTORUL DVS..NU VREAU CA COPILASII MEI SA TRAIASCA IN UMBRA SARACIEI.NU DORIm DOAR SRICTUL NECESAR ,NU VREM BOGATII,DOAR UN MIC AJUTOR IN ALIMENTE,RECHIZITE PTR. COPII [[ CINCI LA NR. ]] ,PRODUSE DE IGIENA CASA MEARGA CURATI LA SCOALA SAU ORICE ALTCEVA CARE VA ESTE IN PLUS ..LA O CASA SI CU SASE COPII SI CU SINGURUL VENIT SIGUR,,,ALOCATIILE,,,,ESTE BINE PRIMIT.VA ROG AJUTATINE..PTR ALTE DETALI DECIT CELE DE PE PAGINA DE PROFIL ,,,ROTES MARGARETA,,, ,,VA ROG SUNATIMA LA NR. 0756366466.DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE.daca sunt doritori SI AR DORII SA NE AJUTE SI FINANCIAR [[CIT DE MIC ] VAS FII FOARTE RECUNOSCATOARE [[M_AS RUGA BUNULUI DUMNEZEU SA VA UMPLE GOLUL DUPA BUNATATEALUI CEA MARE]PTR. CA STIU CA DE UNDE IEI SI DAI DIN INIMA SI CU TOATA DRAGOSTEA,DUMN ITI DA INAPOI INSUTIT.

Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 23:02 26-Jan-2012
buna am si eu o sora care ie disperata are 3 copi unu de 2 luni si nu are lapte nici haine poate cineva sa o ajute va rog mult
[Utilizator Sters]
Data 15:56 28-Jan-2012
MA NUMESC MIHAILA LUCIAN SUNT PERSOANA CU HANDICAP GR 2 ACCENTUAT SI DORESC SA FIU AJUTAT INTR-UN FEL.AM 4 COPIII 2 BAIETI SI 2 FETE.NU AM CERUT NICIODATA AJUTORUL NIMANUI,DAR NU MAI AM ALTE METODE DE A FACE BANI.ANUL TRECUT AM RECURS LA O METODA MAI NEORTODOXA,AM VRUT SA VIND UN RINICHI,FACEAM SACRIFICIUL SUPREM, CA SA RIDIC SI EU DOUA CAMERE CACI LOCUIESC CU SOTIA SI CEI 4 COPIII AI MEI INTR-O CASA CU 2 CAMERE FOARTE MICI.COPIII AU CRESCUT SI CU 234 RON PE LUNA NU REUSESC SA RIDIC SI EU 2 CAMERE.DE ACEEA SOLICIT ACEST AJUTOR,PENTRU CA NOI NE IUBIM COPIII SI DORIM SA LE CREEM NISTE CONDITII CAT DE CAT DECENTE.DACA DORITI SA NE CONTACTATI SUNATI LA TEL. 0761823885.VA MULTUMESC ANTICIPAT.DE LA AUTORITATI NU AM VAZUT NIMIC CACI AUTORITATILE NU MAI AU SUFLET IN EI.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS