Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

Spuneti-va povestea!
Pagina: 1 2 3
Total mesaje: 22
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 20:46 11-Jul-2014
Buna seara!
Da aveti dreptate ,Omeprazol Stada! Dar nu gasesc acest ''Stada''.
Va multumesc.
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 21:38 11-Jul-2014
Nina, Stada vine de la STADA ARZNEIMITTEL AG din Germania, care l-a scos pe piata prima data. Actualmente se produce in Spania. As zice sa mai intrebi in farmacii. Conform nomenclatorului, Omeprazolul are o singura compozitie peste tot in lume iar daca scrie pe el 20mg, atunci are 20mg de substanta activa, indiferent de producator (sau 10, sau 40). Ca pot sa difere excepientii si colorantii, sunt aspecte fara importanta.
Ia vezi, trebuie sa gasesti ceva. Nu sunt farmacist, dar exista totusi niste standarde care sunt respectate cand e vorba de medicamente
Total mesaje: 22
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 23:04 11-Jul-2014
Va multumesc enorm pentru explicatiile dvs!!! Sunteti minunat!!!!
Daca nu mi-am batut capul cu ''Stada'' de nu mai pot.Si nici in farmacii nu ma lamureau!
Cu respect Nina.
[Utilizator Sters]
Data 19:31 17-Jul-2014

AM NEVOIE DE AJUTOR

buna ziua cresc un copil cu autism singura fetita de 9 ani cum ea are prbl are nevoie de mine minut de minut locuim cu chirie ,traim din acea indemnizatie amndoua din care platim chiria lumina etc,,putini ce raman se duc pe pampersi si de mancare e greu de spus abia sa nu mori uneori sunt zile cand imi vine sa urlu vai de noi si parca nu era de ajuns starea mea de sanatate nu e buna deloc si se inrautateste cum nu imi permit sa imi iau medicamentele am nevoie de ajutor pampersi alimente medicamentele mele sunt atacant de 16 mg tertensif lagossa esentiale sunt o mama singura cu un copil bolnav nu am nici un sprijin de la nimeni si chiar numai pot face fata singura am mai primit ajutor de la o doamna de pe sait caruia nu sunt cuvinte sa i pot multumi fiecare avem o cruce de dus asta este mergem inainte cu ce ne da cel de sus ar fi multe de spus dar cine doreste ma poate intreba orice ,,,,imi este greu sa scriu acest mesaj dar numai rezist si numai pot sa razbat singura va multumesc orice imi e de mare ajutor

Total mesaje: 16
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 12:41 2-Aug-2014
BUNA ZIUA,AM MARE NEVOIE DE ALIMENTE SAU CATIVA BANUTI ;SA FAC CUMPARATURI PENTRU FETITA MEA
Total mesaje: 16
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 12:43 2-Aug-2014

MA PUTETI CONTACTA LA TEL:0726318331.MULTUMESC

Pagina: 1 2 3


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS