Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 

va rog frumos ajutati-ne
Total mesaje: 13
S-a alaturat cu 2 an (i) in urma
Data 18:33 24-May-2017

buna, apelez din nou la dvs , din pacate tocmai am ajuns de la spital cu fetita cea mica ,si avem nevoie de ochelari, care nu sunt foarte scumpi (aproximativ 250-300 lei) dar nu ne permitem sa ii cumparam,din cauza problemelor avute cu casuta ne-am facut credite la banca sa putem repara si am ramas restanti acum avem poprire pe salar un salar net de 1100 de lei cu care ne intretinem 6 persoane, acum daca ramanem cu 300 de lei din salar bani care nu ne ajung pt facturi si spitale, fetita mea cea mica e cardiaca s-a nascut cu malformatii cardiace si suntem mai tot timpul prin spitale,acum ne-a mai venit si o factura de 500 de lei la ectricitate, pot dovedi prin acte si chitante ca tot ce am scris este adevarat deasemenea pot arata reteta pe care tocmai am primit-o pt ochelari dar care din pacate nu imi permit sa le cumpar si sunt nevoita sa va cer ajutorul, va rog din suflet ajutati-ma sa cumpar ochelarii la fetita va implor ajutati-ma, pot realiza diferite hands made-uri drep mutumire.

Total mesaje: 13
S-a alaturat cu 2 an (i) in urma
Data 17:00 8-Jun-2017

multumim opticris pt ochelari!! multumim din suflet dnei daniela pripon si dlui andrei sa va dea Dumnezeu sanatate ! avem ocheri! multumim opticris!

Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 20:37 29-Nov-2018
Buna ziua!Am dori sa va ajutam cu o suma de bani,aveti un cont bancar ?Un numar de telefon,va rugam.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS