Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 

Cer ajutor
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 18:12 17-Apr-2017

Hristos a inviat!...Am 21 de ani, sunt la o postliceala sanitara si muncesc la un call centre. Momentan aceste 2 activitati sunt in Bucuresti unde stau cu un baiat cu care nu ma inteleg. M am mutat din orasul meu deoarece traiam cu un tata si o sora alcoolici si agresivi, mama suferind de Parkinson. Am crezut ca voi avea o viata normala alaturi de acest baiat insa bineinteles m a mintit cu nerusinare si impreuna cu mama lui ma hartuiesc. Tot ce cer este sprijin in a gasi o chirie, nu neaparat material. Pot oferi maxim 600 lei pentru aceasta chirie cu intretinerea inclusa. Am cautat cu disperare o chirie pe toate site urile de anunturi luni de zile si imi pare imposibil sa gasesc ceva decent. Am fost abordata de pedofili si diverse persoane neserioase si ciudate. Imi doresc pur si simplu sa termin studiile in liniste si pace si sa nu ma mai tem pentru viata mea. Repet, nu cer bani nimanui, cer doar orientare catre o chirie unde sa stau singura in pretul mentionat de mine. Daca ma puteti ajuta, va rog sa imi trimiteti mesaj aici pe site.

Total mesaje: 22
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 15:24 18-Apr-2017
Adevărat a înviat! Eu fiind o persoana singura și având destul loc in casa as putea sa va iau in spatiu fara a va percepe chirie . Pur și simplu ar fi un ajutor reciproc . Locuiesc in brăila și dacă doriți să aveți un cămin numai al d-voastra eu sânt dispus să merg la notar pt a va trece în actele casei . Dacă sante-ti de acord va rog lăsați un nr de telefon pt a comunica mai usor
Total mesaje: 22
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 15:28 18-Apr-2017
Și încă ceva la brăila este colegiu national sanitar unde puteți continua și studia în continuare post liceeala.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS