Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 

Hăinuțe si încălțăminte pentru doi copii
Total mesaje: 41
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 21:33 8-Mar-2017

Textul de mai jos e scris exclusiv de mama copiilor. Eu doar il postez.

Mă numesc Liliana am 2 copii fetiță de 11 ani si băiat de 4 ani si 5 luni. Noi stam cu chirie, soțul din luna Decembrie nu a mai primit salariu (se poate verifica). Ne este ff greu să trăim cu salariul meu, din ei să plătim întreținere, lumina, mâncare și grădinița. Am ajuns în impas financiar si nu ne mai permitem să le luam copiilor haine si încălțăminte Am fost anunțată de la grădinița că s-ar putea pe semestrul 2 să nu îmi mai primească copilul la Gradi, deoarece avem restanta 390 lei nu am putut plăti din cauza salariului. Vă rugăm cine ne poate ajuta si pe noi cu hăinuțe pt copii si încălțăminte ne ar fi de mare ajutor Nicoleta poarta 152 la haine si 36 la picior, Rares 104-110 la haine si 26 la picior. Mulțumesc 0732257450.

Acum dumneavoastra decideti daca e real sau nu cazul. PS se poate verifica. PENTERU ALTE ALTE DETALII VA POT STA EU LA DISPOZITIE SAU O PUTETI SUNA PE LILIANA

Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 16:03 24-Mar-2017

din ce oras este?

Total mesaje: 7
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 19:04 8-Jun-2017
Suntem din Bucureşti va las un nr de tel deoarece nu am mereu net


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS