Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 

Ajutor pt o masina de spalat !
Total mesaje: 20
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 19:37 24-Jan-2017

Dragii mei, apelez la bunatatea voastra ... mi sa stricat masina de spalat. Era foarte veche, peste 15 ani. Mi.e foarte greu sa impart timpul, si asa putin si pt spalat. Nu-mi permit una...abia impart banii pt utilitati si mancare plus fata la scoala.

Oricine are o masina functionala, si nu o mai foloseste, va rog sa ma ajutati. Ma sacrific eu sa platesc transportul. Sau sa ma ajutati cu banuti sa i.au una la mana a doua macar, la 350 lei.

Multumesc din suflet !

[Utilizator Sters]
Data 23:15 2-Feb-2017
0774004287 nr si vb eu am una si vreau so dau cuiva care are nevoie
Total mesaje: 20
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 10:34 3-Feb-2017
va multumesc mult. o sa va sun astazi cum prind un pic de timp ca sunt acasa cu toti 3 si abia ii impart cu treburile:)
[Utilizator Sters]
Data 12:04 3-Feb-2017
Nui nici o problema va inteleg stiu cum e tocmai de aceea asi vrea sa va ajut ca eu am spalat la mana si nui usor nu va faceti probleme astept telu dumneavoastra o zi buna multa sanatate si la ingerasi
Total mesaje: 20
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 10:39 7-Feb-2017
doamna cristina, am avut niste probleme si nu am mai intrat pe site. va sun in decursul zilei de azi daca ma mai puteti ajuta cu masina. va multumesc din suflet si scuze pt intarziere la raspuns


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS