Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 

Buna ziua.
Total mesaje: 5
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 18:58 5-May-2015

Numele meu este Ana, trec printr-o perioada financiara foarte proasta si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Sunt insarcinata, nasc in august si am un baietel de 6 ani care incepe clasa zero in septembrie. Apelez la dumneavoastra de nevoie si cu jena, Daca poate cineva sa ma ajute cu lucrusoare de orice fel pentru bebe sau pentru baietelul meu. Sunt foarte stramtorata si nu sunt deloc pregatita cu lucruri, nici pentru bebe nici pentru baiat la scoala in toamna. Daca poate cineva sa ma ajute, va sunt foarte recunoscatoare. Si inca un lucru, nu accept bani, doar hainute, obiecte, rechizite, sau orice se poate si se doreste. Va multumesc!

Total mesaje: 10
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 16:08 6-May-2015

Buna ziua Ana Maria! Ce vei avea, fetita sau baietel? Eu am niste hainute, dar de fetita.Spune-mi cum te pot contacta, ca sa ti le trimit.Pupici si multa sanatate!

Total mesaje: 5
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 09:28 7-May-2015
Multumesc Cristina, numarul meu de telefon este 0731622290 sau email pufulete706@gmail.com.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS