Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Posteaza aici intrebarile tale pe teme juridice, iar specialistul imparte.ro iti va raspunde!

va rog sa imi dati un sfat sunt disperata
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 18:01 20-Sep-2013

Buna ziua! ma numesc Festila paraschiva ,am 47 ani sunt din comuna cudalbi jud. galati si sunt intr-o stare de disperare nu am pe cn intreba ,cui cere ajutorul.casa in care locuiam mi-a fost luata de ape precum si toate bunurile ..nu mai am nimic.primarii au relatii si au primit ajutoare pentru sinistrati si nu mi-au dat nimic.sunt saraca lipita pamantului,nu am unde dormi ,unde sta,nici servici,cui ma pot adresa sa cer ajutorul ptr a mi se da materiale de coonstructie ,,,,orice ajutor este bine venit...nu stiu ce sa fac ,cum pot obtine ce mi se cuvine? va rog ajutati un suflet ce nu mai are nici o putere.va dau si poze ,acte orice e nevoie sa pot dovedi nenorocirea.

Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 12:47 23-Sep-2013
Mergeti la una din parohiile de la Cudalbi si cereti ajutor de exemplu la CUDALBI IV care au impartit ajutoare, Explicati cazul Dvs si cred ca va vor ajuta. Trimiteti pe acest site si adresa dvs, telefonul sau adresa e-mail ca sa puteti primi pachet de la cineva. Mult bine,


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS