Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Posteaza aici intrebarile tale pe teme juridice, iar specialistul imparte.ro iti va raspunde!

Va rog un sfat,o parere....
Pagina: 1 2 3 ... 13 14 15
Total mesaje: 7
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 20:49 16-May-2013

Am o prietena si as vrea sa o ajut insa nu stiu cum.. Sa va explic despre ce este vorba:

Prietena mea are o fiica in varsta de 17 ani si 8 luni.Este un copil deosebit...pe mama ei am cunoscut-o in urma cu 2 luni de zile pe banciile unui curs de calificare profesionala,este o femeie decenta care munceste pentru familia ei.Asa am ajuns sa imi povesteasca despre fiica ei Ana-Maria.Un copil aparent cuminte.Situatia e urmatoarea: Ana-Maria a intrat in 2010 la un Colegiu National,a intrat exact acolo unde isi dorise asa ca va imaginati cat de mare a fost bucuria ei si a familiei.Din pacate colectivul nu era unul tocmai bun,s-a lovit de anturaje pline de droguri,tutun si alcool...S-a ferit cat a putut de acest anturaj insa tocmai in incercarea ei de a se feri...a devenit inamica numarul 1 pentru acele fete...Ana-Maria fiind mai plinuta decat colegele ei a ajuns sa se simta umilita fiind jignita de aceste fete atunci cand colegele ei o jigneau,o injurau,o imbranceau sau o amenintau.La inceputul clasei a XI-a,in luna octombrie a anului trecut Ana-Maria a scris un bilet de adio parintilor ei si intr-o dimineata a disparut de acasa...intrase in depresie,a vrut sa se sinucida numai pentru a nu mai intra in acea scoala..nu mai pentru a nu mai fi umilita si batjocorita pentru simplul motiv ca e plinuta iar situatia financiara a familiei sale nu e tocmai roz.S-a intors acasa..plangand...ravasita si distrusa abea dupa ce mama ei i-a promis ca nu se va mai duce in acea scoala... Au urmat zile intregi de cearta,de plasete..o perioada foarte dificila pentru ca Ana-Maria ascunsese trauma din sufletul ei si ii era greu sa se deschida iar celor din jur ii era greu sa o creada si sa o inteleaga.Tatal Anei-Mari a fost la liceul unde fata invata pentru a cere retragerea dosarului si/sau a ingheta anul,diriginta fetei nu a acceptat...iar Ana-Maria a spus ca mai bine moare decat sa se mai intoarca acolo.... Pana la urma,intr-o zi din luna Ianuarie acasa a ajuns o instiintare in care se spunea ca Ana-Maria este exmatriculata pe motivul absentelor nemotivate. Problema e urmatoarea: ANA-MARIA VREA SA MEARGA DIN NOU LA SCOALA,VREA SA ISI CONTINUIE STUDIILE...dar de aceasta data la un liceu cu frecventa redusa (Ana-Maria este si bolnava,are un chist ovarian functional,probleme cu fierea,cu bila si cu rinichii).Care este procedura de a o inscrie pe Ana-Maria in clasa a XI-a la un liceu fara frecventa din moment ce a primit doar o instiintare pentru exmatriculare? va multumesc frumos si Dumnezeu sa va ajute!

Total mesaje: 49
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 19:16 17-May-2013

Buna ziua, sotul meu este profesor si mi a spus ca trebuie sa cereti situatia fetei de la scoala, foaie matricola, adeverinta de 10 clase, si mergeti cu aceasta la scoala unde vreti sa o inscrieti.

Total mesaje: 49
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 19:18 17-May-2013
fara adeverinta de 10 clase nu poate fi primita la nici o institutie de invatamant, aceasta atestand faptul ca a urmat cele 10 clase, si le a promovat, copie dupa certificatul de nastere si dupa buletin, iar acolo veti completa cererea de inscriere.
Total mesaje: 26
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 23:35 22-May-2013
In ce oras este Ana Maria ? Va pot spune ca dupa ce se da bacul in iunie se fac inscrierile la FR. Insa in loc de 2 ani o sa faca 3.ii trebuie fisa matricola de 10 clase si buletinul .Va spun sigur ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cu fetita mea de 18 ani ..deci daca imi spuneti din ce oras sunteti va pot indruma .Sanatate si mult Noroc Anei -Maria si dv-tra ca sunteti o femeie sufletista si va pasa de cei din jurul dv-tra .
Total mesaje: 49
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 07:56 23-May-2013
LICEUL PROFESIA

Pe baza performanţelor obţinute, în urma evaluării externe de către A.R.A.C.I.P., prin Ordinul M.E.C.I. nr. 4382/17.06.2009, Liceul "PROFESIA" a fost acreditat şi a devenit persoană juridică de drept privat şi de interes public, parte a sistemului naţional de învăţământ preuniversitar.

Anul înfiinţării: 2000

Profil: ECONOMIC-SERVICII

Specializare: Tehnician în activităţi economice

Forme de învăţământ:

- învăţământ de zi

- învăţământ cu frecvenţă redusă şi seral

- Liceul “PROFESIA” este interesat în primul rând de ridicarea performanţelor la învăţătură pe care le obţine fiecare elev. Pentru atingerea acestui scop liceul a constituit clasele cu efective minime de elevi, astfel ca, la fiecare oră profesorul să aibă posibilitatea de a dialoga cu fiecare elev din clasa.

Promoti de absolvenţi: 8 promoţii
Odata cu obtinerea ACREDITARII, în anul 2009, Liceul “PROFESIA” a primit, potrivit prevederilor legii, dreptul de a organiza examene de absolvire, de a gestiona si elibera acte de studii recunoscute de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii si Tineretului. Liceul “PROFESIA” elibereaza elevilor care frecventeaza si promoveaza anii de studii si examenele de absolvire, urmatoarele acte:

I. După promovarea clasei a X-a:

1. Certificatul de absolvire a ciclului inferior al liceului;

2. Certificatul de calificare nivelul 2 de “Comerciant-vânzator”

II. După promovarea clasei a XII-a / a XIII-a :

1. Certificat de absolvire a ciclului superior al liceului;

III. După promovarea examenelor:

1 . Certificat de competenţe lingvistice de comunicare în limba româna;

2. Certificat de competente lingvistice, în limba engleza sau franceza;

3. Certificat de competente digitale;

4. Certificat de competente profesionale în calificarea de “Tehnician în activitati economice” nivel 3;

5. Diploma de bacalaureat
6. Permisul european de conducere a calculatorului – E.C.D.L.; - optional
Str. Ilioara nr. 16, sectorul 3, Bucureşti

METROU: statia Nicolae Grigorescu

RATB: Tramvai: 27, Autobuz: 102, staţia Ilioara

Strada Italiana, nr. 17, sector 2, în incinta Colegiului Naţional „Spiru Haret”, zona Piaţa Universităţii - Piaţa Rosetti - pentru înscrieri în clasa a IX-a

Relaţiile suplimentare: tel. 021.348.66.38, Mobil: 0723.195.216

E-mail: office@profesia.ro

Este un liceu bun, incercati sa obtineti informatii la secretariatul liceului, puteti spune ca ati fost recomandati de o fosta eleva a liceului, Dragusinoiu Mirela
Va doresc succes
Pagina: 1 2 3 ... 13 14 15


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS