Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Posteaza aici intrebarile tale pe teme juridice, iar specialistul imparte.ro iti va raspunde!

2%
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 22:40 27-Jan-2017

Buna seara . Sunt Profesor Psihopedagog si lucrez cu o grupa de copii cu handicap mintal sever ( in mare parte autisti ) .Ma intereseaza in ce masura putem beneficia de cei 2 % din ipozitul pe venit dar fara a infiinta o asociatie. Pana anul acesta cei 2% erau distribuiti intr-o asociatie care "se ocupa " de problemele copiiilor cu C.E.S dar de cand ma stiu nu am primit nici macar un set de creioane ... restul nu mai comentez. De aceasta ne-a dorii sa putem beneficia de cei 2 % dar timpul este foarte scurt si necesita si o suma de bani de a ne face propria asociatie , sa putem strange banii , sa ne cumparam materiale didactice la inceputul fiecarui an scolar .Multumim anticipat.

Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 00:58 28-Jan-2017
Buna seara,

Nu puteti beneficia daca nu sunteti ONG.
Apoi nu aveti cum sa stiti cate formulare valide s-au depus pentru acea asociatie si ce sume s-au strans. Daca nu au avut campanie sustinuta, va asiguram ca nu au strans mare lucru.

Din pacate timpul este scurt si chiar daca ati face acum un ONG, nu mai ramane timp si de campanie, termenul limita de depunere fiind 25 mai.

Cel mult, putem incerca aici o campanie de strangere de fonduri, in beneficiu institutiei pe care o reprezentati, dar cine garanteaza ca acele fonduri provenite din donatii si sponsorizari ajung la grupa dumneavoastra.

Echipa Imparte.ro
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 12:05 28-Jan-2017
Va multumesc pentru raspuns.O sa rămână un proiect pentru viitor.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS