Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Posteaza aici intrebarile tale pe teme juridice, iar specialistul imparte.ro iti va raspunde!

Initiere custodie
[Utilizator Sters]
Data 14:42 28-Jan-2016

Buna ziua

Am o intrebare pt.juristul voluntar- am o fetita de zece luni iar tatal ei este pana in martie 2016 in concediu paternal(2ani) pt.un copil pe care el l-a facut in timpul relatiei cu mine. Tatal bea zi de zi si este violent si fizic si verbal si cu mine, si cu copii- am 2. Am depus plangeri la politie si pe toate, in timp, le-am retras, la presiunile facute de catre el si familia lui, tatal lui fiind prieten cu seful de la circa de care apartinem. Ultima oara mi-a spart usa la apartament...omul asta nu trebuie sa mai intre aici in casa cand doreste, foloseste mereu pretextul copilului. As vrea program de vizitare si custodie. Unde trebuie sa merg ca sa initiez procedura si ce acte sint necesare?

Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 15:47 28-Jan-2016
Din pacate juristul ne-a parasit, dar nu este ceva atat de complicat.

Se deschide actiune judecatoreasca la Tribunalul Bucuresti, Instanta sectorului de care apartineti, in care se solicita dupa caz divortul, custodia copiilor si ordin de restrictie tatalui cu solicitarea de a fi decazut din drepturile parintesti. Ai insa intervin aspecte complicate legate de capacitatea Dumneavoastra de intretinere a copiilor, de situatia social-economica si de martori.

Daca doriti sa stam de vorba, puteti veni sa noi la sediu. Aveti telefonul in semnatura din mail.

Zi usoara, Adrian
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 21:22 29-Jan-2016

Se parte ca ceva urat si ilegal s-a intamplat acolo. Adresa de e-mail a doamnei a fost violata si am fost contactati de o persoana de sex masculin cu rugamintea de a sterge toate datele cazului.Ei bine stimate domn, nu o vom face. Datele ne apartin legal si le vom pastra ca probe in cazul unor actiuni in justitie. De asemenea sunt logate datele referititoare la locatia accesarii portalului in ultimele 24 de ore.Asteptam contact cu explicatii plauzibile pe adresa admin@imparte.roi.De asemenea dorim sa comunicam urgent cu Doamna!

Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 21:41 29-Jan-2016
Rugam pe oricine care a apucat sa ia legatura cu Delia, sa ne contacteze urgent!!!

Multumim!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS