Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Adauga sfaturile tale aici, si poti sa fii de ajutor cu un gand bun tuturor membrilor comunitatii

nu sunt bine informat
[Utilizator Sters]
Data 23:26 29-Jul-2015

Buna seara! Doresc sa ma ajutati cu niste sfaturi cu privire la problema mea.

Ma numesc Alin, am 25 de ani si am doua probleme grave de sanatate. Am miopie forte (- 10,5 cu -13) si auzul imi este afectat, am hipoacuzie neuro-senzoriala, bilaterala, forma severa-grava (afirmativ din copilarie).

Am referatele medicale (la ochi si la urechi), ancheta sociala si scrisoarea medicala de la medicul de familie. vreau sa ajung la Comisia De Expertiza Medicala din focsani, doar ca nu sunt atat de bine informat ce trebuie sa mai fac, ce documente imi mai trebuie.

Daca are cineva placerea sa imi expice pas cu pas ce trebuie sa fac si care sunt etapele pe care trebuie parcurse pentru a ajunge la comisie. e prima data in viata mea si nu stiu nimic. Va rog ajutati-ma cu sfaturi!

Am tot cautat pe google dar nu am gasit nimic clar.

[Utilizator Sters]
Data 23:38 29-Jul-2015
Si inca ceva... La comisie ma prezint cu buletin, referatele medicale, scrisoare medicala, ancheta sociala, original si copie... Imi mai trebuie alte documente? Cum ar fi: audiograma, reteta de la ochi?
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 09:08 30-Jul-2015
Ai mai avut cont pe site, l-ai sters, ai lasat in urma o pagina cu caz plina cu X-uri. Ce facem aici, ne jucam?

Informatiile de care ai nevoie le afli de aici:
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea.
Bd. Garii, nr. 13, 620104, Focsani, jud. Vrancea
Tel/Fax: 0237-230.789 / 0237-230.788
Doar ei iti pot spune cu exactitate ce iti trebuie.
Succes,
[Utilizator Sters]
Data 10:19 30-Jul-2015
Multumesc pentru raspuns! Referitor la contul vechi si la pagina de caz... Vam lasat un mesaj in care va ceream sa imi stergeti pagina de caz si nu miati raspuns. Am incercat eu sa o sterg si nu a mers, atunci an editat-o in asa fel incat sa o stergeti, observ ca nici asa nu ati sters nimic.

A fost decizia mea si o sustin. Nimeni nu ma ajuta indiferent cat de mult ma expun public. Multi li se pare o gluma si nu le doresc sa fie in pilea mea.
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 11:33 30-Jul-2015

Pagina este stearsa de ieri. Mesaj nu am primit niciunde. Ajutorul vine sau nu vine, oricum nu avem cum sa controlam daca, cand si in ce masura. Totul depinde de oameni.

Acum referitor la problemele de sanatate, in 2014 a fost modificata legea cu privire la evaluarea gradelor de handicap prin Ordinul 707 al Ministerului Muncii. Actul integral il gasesti folosind link-ul de mai jos si contine criteriile actuale de evaluare. Este posibil ca anumite afectiuni chiar aparent grave sa nu fie incadrate ca si handicap. Succes si numai bine!

http://www.mmuncii.ro/j33/images/Documente/Legislatie/O707-538-2014.pdfContinutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS