Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Adauga sfaturile tale aici, si poti sa fii de ajutor cu un gand bun tuturor membrilor comunitatii

Cat de des citim o carte?
Total mesaje: 28
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 17:29 17-Mar-2011

Si sa incepem cu...hmm, care este ultima carte citata de voi?

Mai avem timp sau ne mai face placere sa citim o carte in zilele noastre? Eu tocmai m-am apucat de "Cum sa ucizi o pasare cantatoare", Harper Lee

ps: pentru acest topic am pus si o poza reprezentativa..:)

Total mesaje: 7
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 17:30 17-Mar-2011
e buna din cand in cand o imbratisare...
[Utilizator Sters]
Data 12:36 18-Mar-2011
in fiecare seara aproape :)
Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 12:55 18-Mar-2011
obisnuiam sa citesc in fiecare dimineata in metrou, dar acum, de cand nu mai merg cu metroul, imi fac timp mai mult in weekend...
Total mesaje: 36
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 13:46 18-Mar-2011
Eu as citi mai des, daca as avea un Kindle. Cartile tiparite, desi au indiscutabil farmecul lor, au devenit incomode. Plus ca imi place sa citesc pe intuneric.

On topic, acceeasi carte o citesc cam o data la 6 luni (nu spun care), iar in medie citesc 1,5 carti pe luna, foarte rar fictiune.
[Utilizator Sters]
Data 15:57 18-Mar-2011
daniel, nu crezi totusi ca ne tehnologizam prea mult si ca uitam sa apreciem acel farmec de care ziceai?
Total mesaje: 36
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 16:26 18-Mar-2011
Fiecare dupa cum simte. Eu simt ca nu m-am tehnologizat destul.

Cum ziceam, daca as avea un Kindle foarte probabil ca as citi mult mai mult.
Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 16:30 18-Mar-2011
deci conditionezi cititul de obtinerea unui Kindle.......
Total mesaje: 7
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 13:33 30-Mar-2011

O imagine face cat o mie de cuvinte..

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 14:38 30-Mar-2011

Noi cei maturi poate nu mai avem timp sau putere sa mai citim o carte, desi ne dorim. De fapt nu mai avem timp pentru noi, de prea multe obligatii si indatoriri.
Partea mai proasta este ca tinerii refuza sa citesca o carte, si isi iau informatiile doar de la TV sau calculator, cartile parind prea demodate............pentru ei.
De fapt asta e ideea dezvoltata de societatea de azi,nu conteaza ce scoli faci, scoala, invatatura si profesorii nu mai sunt apreciati, conteaza sa fii "smecher" si sa faci banii..... Trist, foarte trist !
Si asa ne ducem la vale......... noi ca societate.

Ultima carte, la care inca citesc ..... este " Karma si reincarnarea " ; este o carte care pe mine m-a captivat si iti ridica intrebari ; si iti dai seama ca in viata de multe ori, nimic nu e intimplator .

Total mesaje: 10
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 11:27 31-Mar-2011
Toti simtim din ce in ce mai acut faptul ca "timpul nu mai are rabdare" cu noi. In lumea "nebuna" in care traim, foarte greu mai ajungem sa citim o carte. Eu, una, mai apuc sa citesc doar undeva intre orele 11-12 noaptea.
Cel mai mult ma bucura insa faptul ca baiatul meu a descoperit in sfarsit placerea cititului, abia acum, cand e in clasa a cincea, dupa ce pana acum trebuia "impins" de la spate. Banuiesc ca asa sunt majoritatea copiilor din ziua de azi, cand internetul a devenit principala sursa de informatie.
Poate ca totusi mai exista o speranta pentru carti de a redeveni prietenii de odinioara ai oamenilor, asta neimpiedicand in nici un fel progresul si tehnologia.
Total mesaje: 36
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 11:45 31-Mar-2011

Eu cred ca oricine se uita la televizor are cu siguranta si timp de citit, de exemplu.De multe ori lipsa de timp, e o scuza universala pentru a nu face ceva important, dar care nu este urgent.

Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 13:07 5-Apr-2011
Si eu obisnuiesc sa citesc ceva pagini in jurul orei 11 pm...cred ca este singura modalitate prin care pot sa ma relaxez si sa inchei ziua intr-o maniera cat mai placuta...
Total mesaje: 28
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 10:26 19-Mar-2012
Va recomand cartea "Ultimul om bun", de A. J. Kazinski. O gasiti la Editura Trei, este in 656 de pagini si costa 49 de lei.

In Vechiul Testament exista o legenda: pe pamant traiesc treizeci si sase de oameni buni care ne pazesc. Fara ei umanitatea ar disparea. Dar acesti oameni buni nu stiu ca ei sunt cei alesi.

Au fost alesi 36. Nu au mai ramas decat 2. Beijing: un calugar se prabuseste mort in odaia lui. Un semn infricosator - un tatuaj? o arsura? - se intinde pe spatele lui si in jos, pe sira spinarii. Mumbai: un economist indragit, un om care ii ajuta pe saraci, moare pe neasteptate. Pe corpul lui se regasesc aceleasi simboluri. Victimele sunt persoane implicate in actiuni caritabile, toate purtand acelasi semn al mortii. Venetia: un politist intreprinzator incearca sa gaseasca legatura intre toate aceste decese misterioase. Cine poate fi in spatele crimelor?

Lectura placuta :)
Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 01:44 18-Sep-2012
Eu citesc o carte pe saptamana,va recomand ion de liviu rebreanu si toate panzele sus.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS