Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

SOLICITARE DONATIE
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 19:23 23-Oct-2013

Buna ziua! Nu stiu daca am nimerit in locul potrivit unde sa-mi spun povestea...., dar daca tutusi am ajuns aici ,imi voi spune pe scurt povestea, in speranta ca cineva cu suflet mare v-a vedea acest mesaj.

Ma numesc ZSOLT, sunt din BAIA-MARE, am 37 de ani, iar in urma cu 3 ani am divortat ramanand cu 2 copilasi care la acea data aveau 8 respectiv 5 ani jumate.Toata lupta dusa prin instante cu fosta sotie,m-a ruinat pe plan financiar.M-am zbatut din rasputeri pentru cei doi copilasi , si am facut tot ce mi-a stat in putinta ca sa-i salvez de neglijenta si dezinteresul mamei lor, si in final mi-au fost incredintati mie spre crestere si educare.Cu toate ca "fosta " a fost obligata la plata pensiei de intretinere, aceasta nu-si respecta obligatiile ce-i revin fata de cei doi copii.

Momentan locuiesc cu chirie,impreuna cu cei doi copii,platesc o rata lunara de 300 de lei pe langa chirie si utilitati,si ma straduiesc din rasputeri sa nu duca lipsa de nimic copiii mei, dar nu prea mai fac fata,de aceea pe aceasta cale , ii rog cu disperare pe cei cu suflet mare sa ma ajute indiferent cu ce pot sa o faca.Solicit donatie de orice natura. Va multumesc anticipat!

In cazul in care cineva v-a lua in considerare cele de mai sus,ma poate contacta la tel.0749930784.

Total mesaje: 48
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 01:25 24-Oct-2013
buna seara ma numesc gheorghe lacramioara si sant si eu mamica a 3 copilasi.Din cate stiu eu instanta incredinteaza copii mamei ,mai ales ca stati cu chirie.Daca nu aveti o locuinta si ce sa le oferiti copiilor cum de v-a incredintat instanta copii dumneavoastra?
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 18:42 24-Oct-2013
Stimata doamna! Legile s-au mai schimbat, si acum copiii sunt incredintati spre crestere si tatilor.In cazul meu am demonstrat ca a fost vorba de abandon de familie.Iar referitor la locuinta, tot cu chirie locuieste si "fosta".Nu am parasit locuinta inchiriata, deoareca avem bunuri comune, iar partajul nu s-a facut. Nu vreau sa fiu acuzat de catre "fosta" de "furt" in cazul in care se decide sa faca partaj.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS