Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Timisoara - donatii
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 16:44 15-Oct-2013

As dori sa donez cate lucruri pt fete intre 10-14 ani, dar nu reusesc nicicum sa gasesc familii din Timisoara. Pe aceasta cale as dori sa intreb daca nu cumva stiti vreo familie care ar avea nevoie sau daca nu imi puteti indica un grup sau o asociatie cu care as putea vorbi. Multumesc.

Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 18:38 15-Oct-2013
Sunt multe familii care au nevoie de aceste lucruri insa din judetul Iasi.
Total mesaje: 49
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 13:42 16-Oct-2013
Buna ziua, daca doriti sa faceti aceasta donatie pentru o fetita din centrul de copii de la Bacau, pe care noi o luam acasa la sfarsit de saptamana, sa stea in familia noastra, cred ca ar fi foarte utile. Putem suporta noi cheltuielile cu transportul. Va putem trimite si poze cu fata .Chiar ati face un bine imens. Va multumesc si oricare ar fi raspunsul dvs. otetearodica@gmail.com


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS