Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

S-A NASCUT O STEA
Total mesaje: 49
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 21:55 4-Sep-2013

Printre copiii Asociatiei O PARTE DIN RAI s-a nascut o stea.
In cadrul evenimentului Asociatiei O PARTE DIN RAI, MAGIA IN LUMEA COPILARIEI, care a avut loc in data de 25 august 2013, a fost descoperita. La acest eveniment au participat domnii Razvan Stanciu si Vasile Vadan de la Fundatia Buna Vestire. 30 august 2013, a inregistrat doua melodii in studioul domnului Nicolae Vicol sub directa indrumare si sustinere a domnului Razvan Stanciu, iar duminica, 1 septembrie 2013 a fosti pe scena de la Chiojdeanca, Prahova, la Zilele Localitatii.

PAGINA OFICIALA

Total mesaje: 49
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 19:46 5-Sep-2013


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS