Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Timp de calitate.Cautam asociatii si voluntari
Total mesaje: 7
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 15:39 20-May-2013

Azi scriu in numele mai multor tineri din Ilfov si Bucuresti,prietenii sau cunostiinte.Suntem un grup mic,in dezvoltare care avem in componenta noastra la acest moment 6 membri dar speram sa ne imultim.Scopul nostru este acela de a transforma timp liber intr-un timp de calitate prin activitati de voluntariat.

Rugamintea mea e ca toti cei care faceti parte dintr-o asociatie sau cunoasteti situatia unei asociatii sa publicati in acest topic nou deschis nevoile voastre de resurse umane in forma de voluntariat de la nivelul municipiului Bucuresti si al judetului Ilfov.

In plus ii rog pe toti cei care vor sa se alature acestei campanii si din putinul lor timp liber sa dedice din inima timp activitatilor de voluntariat sa isi treaca numele si posibilitatea alocarii de timp pentru activitatiile de voluntariat.va multumesc frumos si imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale dar scriu contra timp in acest moment.

Total mesaje: 12
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 10:44 18-Jun-2013
Buna ziua, noi suntem Fundatia de Caritate "CHRISTIANA" infiintata in 1997 iar dorinta noastra cea mai mare este sa ajutam copii nefavoriazti din centrele de copii din Bucuresti. Speram ca impreuna cu oamenii cu suflet bun si generosi puteam readuce zambetele pe chipurile acestor copilasi daruindu-le: haine, alimente, jucarii, mobila, orice nu va mai folosesti dvs. lor le poate fi de mare folos!. Donand putin din putinul nostru putem daruii zambete. Va mumtumim mult pentru timpul acordat si speram ca ne vom duce visul la cap!
Total mesaje: 11
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 00:52 4-Jul-2013
Buna seara

Noi suntem Asociatia Amicii Emmaus Targu Jiu Romania a luat fiinta in 2009 impreuna cu cativa prieteni romani si francezi .. sustinem persoanele din strada le oferim adapost mancare si cazare ... 5 din ei si numarul lor creste lucreaza in sistemul nostru cu un salariu decent . 20 la suta din activitatea noastra economica merge la o casa de copii in incercarea de a oferii un viitor mai bun .. Daca credeti ca sunteti facuti ptr a da o mana de ajutor noi suntem aici sa ne unim fortele .

Am vazut ca sunteti foarte activ online prin diferite actiune ,,, Puteti sa ne promovati actiunea noastra ?! Pe Data de 1august -30 August organizam la Targu Jiu o tabara de lucru internationala Emmaus cu voluntari din Franta Germania Anglia si Angola ... avand ca scop crearea de spatii de locuit pentru tinerii de pe strada asociatia noastra pe scurt ofera cazare masa si locuinta pentru oamenii de pe strada care sunt seriosi Comunitatea Amicii Emmaus totodata sustinem si o casa de copii cu 20% din incasari. Credeti ca ne puteti ajuta !>sa sustinem si promova acest proiect.? Sa il promovati in lista d-voastra de prieteni facebook !? prieteni email !? Nu cerem bani doar incercam sa ne facem vocea auzita .. Multumesc
Se ofera Cazare la cort si 3 mese pe zi alternand cu plimbari turistice in zona ..
Contact amicii_emmaus@yahoo.com telll 0760615624
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 21:09 9-Sep-2013

Sunt din Buc si as vrea eu sa ajut in timpul liber ca si voluntara.

Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 11:09 10-Sep-2013

Si mie mi-ar place sa fac voluntariat (sunt din Arad ) !

Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 12:22 10-Sep-2013
buna tuturor si eu as dori sa fac voluntariat in Bucuresti, asa ca daca aveti nevoie de o mana de ajutor, astept un semn!
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 08:25 9-Oct-2013
Ma numesc Mitrache D.si vreau si vreau sa fac voluntariat in Rm.Valcea.O zi buna!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS