Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Bibliile Thompson sunt acum disponibile
Total mesaje: 16
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 03:39 17-May-2013
Avem placerea a va anunta ca mult asteptatele Biblii Thompson au devenit acum disponibile pentru dvs. Biblia Thompson o puteti achizitiona de pe site-ul www.librariamaranatha.ro Puteti opta pentru 5 variante de Biblii Thompson:
  • Biblia Thompson, marime mare, din piele neagra, aurita cu index lateral, fermoar, cuvintele lui Isus in rosu - 250 RON;
  • Biblia Thompson, marime mare, din piele neagra, aurita cu index lateral, fara fermoar, cuvintele lui Isus in rosu - 230 RON;
  • Biblia Thompson, marime medie, din piele neagra, aurita cu index lateral, fermoar, cuvintele lui Isus in rosu - 240 RON;
  • Biblia Thompson, marime medie, din piele visinie, aurita cu index lateral, fermoar, cuvintele lui Isus in rosu - 240 RON;
  • Biblia Thompson, marime medie, din piele neagra, aurita cu index lateral, fara fermoar, cuvintele lui Isus in rosu 220 RON.
Cumpararea de carti crestine sau biblii de la Partenerul nostru, Libraria Maranatha, reprezinta un ajutor umanitar pe care dvs. il puteti oferi copiilor bolnavi de cancer si leucemie.

.www.librariamaranatha.ro

Total mesaje: 30
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 11:32 17-May-2013
De ce nu spuneti ca acestea sunt carti ale tiparite de diverse secte care au rastalmacit cuvintele Duhului Sfant dupa bunul plac al celui care a infiintat secta, astfel incat sa serveasca placerilor si mandriei celui care s-a considerat mai presus decat Insusi Dumnezeu si s-a departat de la drumul adevarat si acum incearca sa traga si pe altii dupa el, in intuneric??? Eu nu am nimic cu fundatia dvs., dar consider ca oamenii trebuie sa stie adevarul despre aceste carti carora le faceti publicitate, fiindca NU sunt Biblia adevarata! Dumnezeu sa va intoarca si sa va lumineze mintea!
Total mesaje: 36
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 11:32 17-May-2013
Isus sau Iisus?
cum e scris in Biblie?


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS