Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

ADEVĂRAȚII MONȘTRII AI COPILĂRIEI
Total mesaje: 19
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 08:04 10-Jan-2013
Văzuse la televizor cum noaptea, când întunericul devine stăpân, monștrii se adună sub pat, în așteptare. Nu știa ce așteaptă, dar cu siguranță știa că sunt acolo, Dacă era foarte atent, avea impresia că îi poate auzi. Câteodată, prin ușa întredeschisă putea vedea o mică umbră, probabil o fantomă, își spuse, un suflet blocat în lumea celor vii.

Dar toate astea nu îl speriau. Nimic din toate acele lucruri nu îi făcuseră rău vreodată, nu așa cum îi făcea tata. Își mângâie ușor rana pe care cureaua o lăsase înfiptă în piele, îl ardea. Pe spate simțea sângele închegat acoperindu-i rănile vechi. La grădiniță nu își dădea bluza jos, rănile erau prea rușinoase, deja ceilalți copiii râdeau de el pentru că plângea des.

Se puse în pat pe o dungă, era singura poziție în care putea dormi fără ca durerea să-l trezească în mijlocul nopții. Câteodată o auzea pe mama plângând înfundat în baie. Apoi, se auzea vocea tatii, un sunet slab, urletul de durere al mamei, după aceea… nimic. Liniștea și întunericul deveneau din nou stăpâne.

Îngrozit de propriul tremur spasmodic al mâinilor, se ridică din pat, se întinse pe jos, cu fața spre gaura unde credea că monștrii se ascund. Stătuse așa câteva secunde, apoi își făcu puțin curaj, șoptind printre dinți:

- Bună, eu sunt Adi, vrei să fim prieteni?

BĂTAIA NU E RUPTĂ DIN RAI

O CAMPANIE DE INFORMARE MARCA:

DE LA INIMĂ LA INIMĂ

Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 08:33 10-Jan-2013
Felicitari ptr initiativa care ati luat-o !!! Asa este copiii nu ii putem educa prin bataie,violenta....Sper ca aceasta actiune a voastra sa aiba cat mai multi participanti care sa poata sa ia atitudine in ceea ce priveste violenta ...inca o data felicitari si succes pe mai departe.
Total mesaje: 32
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 11:33 10-Jan-2013
Din pacate si eu am cunoscut durerea din aburii de alcool.Multa vreme am trait cu teama in suflet pentru fiecare pahar de alcool consumat de cel care atunci cand aburii alcolului nu ii inundau creierii era cel mai minunat tata.Copilaria si adolescenta mea ar fi fost cu adevarat minunate fara aburii de alcol ce ii inundau tatalui meu creierul,aburii alcolului ce il faceau "smecher" cum adesea spunea in vremea adolescentei mele.Cand nu bea e minunat...dar atunci cand bea asupra casei noastre se napusteste monstrul alcolului din motive minore..Daca as sta sa imi aduc aminte..cel mai marcant moment a fost pe vremea cand aveam 17 ani.In seara ajunului Craciunului atat eu cat si mama ne-am luat o bataie sora cu moartea doar pentru simplul fapt ca "am indraznit" sa il rog sa dea muzica mai incet pentru ca ma simteam rau..In acea seara mi-a luat telefonul si mie si mamei sale,a stins televizorul din camera mea si a lovit pana cand mama mi-a acoperit corpul meu cu corpul ei si a spus: "Omoara-ma pe mine dar lasa-mi copilul impace.Nu uita ca e si fita!"..A iesit afara..plangeam amandoua infundat..nu cumva sa se intoarca.Cand i-am auzit pasii pe coridor am implorat-o pe cea care imi era mama sa iasa din dormitorul meu pentru ca eram sigur ca daca o va gasi iar alaturi de mine o va lovi acuzand-o ca "imi ia apararea".. Intradevar,violentele trebuiesc sa inceteze...
[Utilizator Sters]
Data 20:28 11-Jan-2013
Buna seara! imi pare bine ca cineva s-a gandit sa abordeze acest subiect ptr ca la noi in tara violenta e in top.Multi parinti isi "educa copiii" prin bataie,asa considera ei ca e cel mai bun mod de a educa un copil si anume bataia.Total gresit.nici un anumal nu se loveste,un om,mai ales un suflet de copil nevinovat nici atat.Desi nu se fac astfel de comparatii caci nu ai cum sa compari un animal cu un copil,insa e doar un exemplu.A vea un copil presupune cea mai mare responsabilitate a omului .Deci acel suflet de copil trebuie iubit,ocrotit,inteles nicidecum batut.
Asta e parerea mea.Multumesc.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS