Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

"Fii chiar tu Mos Craciun"
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 23:27 20-Nov-2012

Salut,

Sunt voluntar CRR si particip la organizarea unui proiect de Craciun denumit „Fii chiar tu Moş Crăciun” .Scopul acestui proiect este acela de a ajuta un numar de 200 de copii proveniti din familii nevoiase. Finalitatea acestui program va consta in oferirea de pachete surpriza acestor copii.
Desi pentru majoritatea dintre noi acest cadou este o mica atentie,pentru acesti copii constituie o necesitate.
Astfel vom putea sa le redam speranta in priviri,iar entuziasmul si caldura din sufletul lor ne vor aduce un Craciun mai bun tuturor.
Acesta este motivul prin care facem apel la bunavointa dumneavoastra indiferent de valoarea acestuia el va fi foarte apreciat,iar dumneavoastra veti avea satisfactia de a fi adus zambetul pe buzele unui copil.

Pentru donatii sau alte informatii puteti contacta sediul filialei CRR de pe strada Ion Slatineanu,numarul 16,sector 1 sau ma puteti contacta pe mine.

Total mesaje: 13
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 15:27 21-Nov-2012
CEI CARE POT DA O MANA DE AJUTOR ACESTUI CAZ,ORICAT DE PUTIN ESTE BINEVENIT.
Vasile Aurelia:
buna seara oameni cu suflet sant o mama singura cu o fetita de 7 ani care merge la scoala eu sant operata la inima si am o pensie de handicap de 230 ron pe luna stau cu chirie va rog daca se poate sa ma ajute cineva credeti-ma ca nu mai pot sa ami duc fetita la scoala ca nu mai imi permit nu imi ajunge pensia si cu chiria si cu scoala fetitei si cu mancarea va rog din suflet si din inima ajutati-ma las si un numar de tel 0763918608".va multumesc
[Utilizator Sters]
Data 11:50 26-Nov-2012
numele meu este Dumitru si am o viata foarte grea vreau sa rog oameni cu suflet mare daca ma poate ajuta si pe mine cu cateva dulciuri pentru 4 copii .Eu ma descurc cu sotia cu ziua si abia platim si noi una alta nu as putea sa le iau nimic de mos nicolae ,va rog din suflet daca puteti ajutatima in nuleme domnului,va rog din suflet sunt 3 baieti si o fetita nu va cerem jucari decat o punguta cu dulciuri pentru ei sa simta si ei sarbatorile .Doamne ajuta
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 19:06 26-Nov-2012
buna daca are cineva haine pentru o fetita de 2 ani sa le doneze .lasati-mi un e-mail sau la nr de tel 0743960071.va multumim anticipat


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS