Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Vrem să ajutăm câțiva copii în București !
Total mesaje: 19
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 14:22 28-Oct-2012

Câțiva adolescneți din București doresc să ajute 2-3 copii din familii mai puțin norocoase. Dacă știți o astfel de familie care este din București, vă rog să ne răspundeți mesajului lansat.

Vă mulțumim anticipat !

Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 21:20 28-Oct-2012
BUNA SEARA. MA NUMESC LAURA TANASA SI SUNT MAMA A 2 COPII . DIN PACATE ANDREI ESTE BONLAV , ARE 8 OPERATII LA PICIOARE . ARE 2 ANI SI 9 LUNI .
AM AVEA NEVOIE DE ALIMENTE , LAPTE , PAMPERS , BANUTI PENTRU TRATAMENT , REVIN CU MAI MULTE DETALI DACA SUNTE-TI DE ACCORD SAU VA ROG AM IMI LASA O ADRESAC DE MAIL . DOAMNE AJUTA SI MULTA SANATATE
Total mesaje: 19
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 15:55 29-Oct-2012

Eu am răspuns unei solicitări de pe mail care mă ruga să găsesc pe cineva din București pentru un astfel de gest caritabil. Vă ofer, deci, adresa de e-mail si numele persoanei cu care să luați legătura pentru ajutorul promis:ralu_ioanna@yahoo.comdomnisoara Raluca BulgaruSă vă pun în legătură e tot ce pot face.

[Utilizator Sters]
Data 10:58 31-Oct-2012
ma numesc gheorghe lacramioara sant din bucuresti si am 3 copii cu varsta cuprinsa intre2 ani-7 si respectiv 9 ani.Va rog sa ma ajutati ca sant in pragul disperarii.Sotul meu in varsta de 31 de ani este grav bolnav are fibroza pulmonara .Este o boala care iti usuca plamanii si este in stare avansata.el respira doar cu oxigen la domiciliu.Doctorii ne-au spus ca singura solutie de a scapa este transplantul de plamani care se face in viena si costa 120 de mii de euro.Mentionez ca eu sant singura salariata in casa cu un venit de 800 ron pe luna si alocatiile copiilor. Din cauza neajunsurilor a trebuit sa incep erviciul si sa il las pe cel mic de o luna si jumatate acasa.Eu am salariu net de 800 ron si alocatiile copiilor. AJUTATI-MA Ma puteti contacta la nr de tel 0765515403 sau mail gheorghelacra@yahoo.com. VA MULTUMESC NR DE CONT ESTE RO86RNCB0318057725620001 Va rog din suflet oameni cu suflet si cu mila sa ma ajutati cu ce si cu cat puteti
Total mesaje: 20
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 19:40 31-Oct-2012
http://safacemcevapentrucopiiicuautism.blogspot.ro/


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS