Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Ce fapta buna ati facut azi?
Pagina: 1 2 3 ... 5 6 7
[Utilizator Sters]
Data 11:31 19-Nov-2010

Oricat de "neinsemnata" aparent, orice fapta buna conteaza, mai ales pentru cei care au nevoie de ajutor. Iar uneori ajutorul poate insemna si un simplu zambet. Voi ce fapta buna ati facut azi?

Total mesaje: 18
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 22:34 19-Nov-2010
azi am hranit doi batrani cu lingura,le-am facut ordine prin casa,am vizitat o mama care creste cinci copii singura,totodata leam dus detergenti de curatenie doua oale,sase linguri ,sase furculite,doua genti de scoala....nyna stefan
Total mesaje: 16
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 15:38 22-Nov-2010
bravo, nyna! Cam aceleasi lucruri le fac si colaboratorii Speranta pentru Romania aproape in fiecare zi! Azi am vizitat doi batranei simpatici.. Ea are hemipareza si el are grija de ea asa cum nu am mai vazut pana acum! Apoi am fost la o batranica la care i-am reparat acoperisul vara trecuta dar chiar inainte sa ajung, copiii de pe strada mi-au spus ca murise! :( Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Exista o satisfactie enorma atunci cand vezi zambetul unui copil caruia i-ai dat un obiect neinsemnat pentru tine poate, cand vezi ochiul inlacrimat al unei persoane in varsta pe care o ajuti sa se ridice din pat! As dori sa-i incurajez si pe altii sa faca ceva, oricat de mic, pentru cel in nevoie. Nu trebuie sa fie un gest costisitor! Cei care au cu adevarat nevoie apreciaza orice efort mic! Incearca si tu! :)
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 11:05 23-Nov-2010
Importanta unui ajutor va fi inteleasa pe deplin doar atunci cand noi vom avea cu adevarat nevoie de acel ajutor! De ce sa asteptam pana atunci? Sa-l oferim atat timp cat avem puterea sa o facem!
Total mesaje: 41
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 16:56 23-Nov-2010
Am donat 22 felii de paine...mi-ar fi placut sa fac mult mai multe si in special sa ajut o persoana care are mare nevoie de bani pana la sarbatori... sa dea Domnul sa mi se implineasca dorinta
[Utilizator Sters]
Data 17:05 23-Nov-2010
Felicitari, Luminita! Ai devenit donatorul zilei de azi pe imparte.ro :)
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 14:40 26-Nov-2010
Inca o persoana a fost ajutata datorita voua. Se numeste Bianca Velichea, o tanara de 17 ani din Constanta:

http://www.imparte.ro/Caz-Persoane-fizice/Velichea-Bianca/139

Ea ne multumeste noua, tuturor celor care au inteles seriozitatea cazului ei si au ajutat-o cu ce au putut:

"Multumesc tuturor! Nu mai aveam nici o speranta ca cineva ma va ajuta cu ceva. Datorita voua, am fost ajutata cu un pachet oferit din suflet, cu un ajutor pentru toata familia. Continutul a fost cu alimente, dulciuri, detergent, de care m-am bucurat de la cer pana la pamant.
Va multumesc din suflet. Cu respect, Bianca Velichea"
Total mesaje: 41
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 08:08 4-Dec-2010
Am reusit sa donez 20 de lei (ieri) lui Roibu Constantin
Total mesaje: 20
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 14:59 6-Dec-2010
astazi am donat pachetele primite de la CRUCEA ROSIE ROMANA BUCURESTI, 60 DE PACHETE CU INCALATMINTE SI HAINE, pentru copiii de la o scoala generala din Petrosani
Am dorit ca MOSUL NICOLAE sa aduca un dar acestor copii.
Multumim tururor celor care ne-au sprijinit si se gindes la copilasi.
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 16:03 10-Dec-2010
Daca esti membru in comunitatea sociala imparte.ro, daca esti prietenul nostru in retelele sociale pe Facebook si Twitter, sau esti un vizitator al portalului caritatii, facem un apel de ajutor la tine!

Doamna Nina Stefan, administratorul Asociatiei Umanitare "Oameni Pentru Oameni - Sanatatea si Familia" ne roaga sa o ajutam cum putem. Are nevoie de donatii in bani pentru a putea achita chiria fostul sediu al asociatiei.

In data de 7 decembrie 2010, dna Nina Stefan a primit o instiintare conform careia i s-a acordat un termen de 5 zile in care trebuie sa efectueze plata restantei. O copie a instiintarii poate fi prezentata la cerere.

Daca esti prieten cu imparte.ro inseamna ca poti sa faci o fapta buna pentru acest caz. O poti contacta pe dna Nina Stefan la adresa de email nyna_stefan@yahoo.com. Orice fel de intrebare, puteti sa-i adresati acesteia!
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 00:38 13-Dec-2010
Am trimis mai multe felicitari de pe site-ul dvs si implicit am donat mai multe felii de piine !!
Cu ocazia asta afla si mai multi de site-ul dvs. si de munca depusa !

Si....... o sa mai trimit si in zilele urmatoare !!

Felicitari imparte pentru idee !! Doua obiective atinse dintr-o lovitura !
Total mesaje: 18
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 05:50 13-Dec-2010
am fost mesagerii "mosului" pt 25 de copii din spitalul municipal mangalia cu rechizite scolare,pentru igiena personala ,jucarii,dulciuri ,fructe , brat inpodobit ,imbracaminte de iarna pt fiecare copil.de diferite varste....,multumim pt donatii familiei zaharia valentin si rodica,osman tas,trantu felicia,selgros agigea .postam poze si filmulete de la eveniment....nyna stefan
Total mesaje: 18
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 07:16 13-Dec-2010
draga gabriela voichita multumec pt felicitarea trimisa,sincer din toata inima,voi urma si eu exemplul tau ,sa se bucure cum ma-m bucurat eu. si azi avem o zi aglomerata:facem pachete cu alimente pentru 15 familii nevoiase si cu copii multi,familii fff sarace o sa vezi materiale postate de la eveniment ;asociatia noastra se afla in eforie -nord.iar suma este in valoare de 5.568,30.iesti singura persoana care a raspuns apelului nostru disperat.avem sponsori in produse dar nu cu bani asa au loc actiunile care le desfasuram aici,dar ajung acolo unde trebuie,dupa acest eveniment ne pregatim pt balul martisorului,editia a 6-a .tu,trebuie sa vii si toata echipa 'impare".....va voi tine la curent cu evenimentele,,,nyna stefan
[Utilizator Sters]
Data 11:13 13-Dec-2010

Am impodobit bradul pentru o batrana care locuieste singura si care isi dorea foarte mult un brad de Craciun anul acesta. Cazul ei il veti vedea in curand pe imparte.ro!

Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 14:54 13-Dec-2010
foarte frumos Simona!ai facut o fapta extraordinara
Total mesaje: 20
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 20:55 13-Dec-2010

am dat unui om 2 lei sa mearga cu microbuzul acasa ca nu avea sa-si plateasca calatoria ,nu a fost mult dar sper sa-l fi ajutat .

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 23:29 13-Dec-2010
Am donat un colet cu haine, jucarii,dulciuri unitatii de invatamint la care e copilul meu. M-am bucurat cind am vazut cit de mult s-au implicat sa stringa cite ceva pentru a dona altor unitati de invatamint din tara !

Bravo lor ! Daca ar exista cit mai multe astfel de colaborari intre unitatile de invatamint !!

Oricum, omul sfinteste locul !
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 00:20 16-Dec-2010
Am dat cite un banut la 3 oameni sarmani care stateau in frig la sub 0 grade, in speranta ca le va oferi si lor cineva ceva.
[Utilizator Sters]
Data 10:53 16-Dec-2010

felicitari Gabriela! :)

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 11:53 7-Jan-2011
Buna Imparte !

Vad ca acest capitol nu a mai fost completat de aproape o luna ........ Trist, nu ?

Eu vroiam sa va sugerez o idee, poate e de bun augur ....

O colaborare cu site-ul eastrolog.ro .
Este un site care mie imi place destul de mult si cred ca ar fi pentru voi "reciproc avantajos"
Pagina: 1 2 3 ... 5 6 7


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS