Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Ce fapta buna ati facut azi?
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7
Total mesaje: 36
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 16:34 2-May-2011
Si acum sa calculam: cine stie cate fapte bune a facut Gabriela astazi? Formula e simpla :)
[Utilizator Sters]
Data 19:52 19-Jun-2011
Va invit sa va alaturati proiectului nostru, pentru a ajuta copii ce provin din familii defavorizate, copii ce inca nu stiu sa zambeascam dar care vor zambi... cu ajutorul nostru.
Pentru detalii intrati pe blogul meu SA ZAMBIM IMPREUNA si aflati cateva detalii
Cu deosebita consideratie,
Rodica Vlaicu
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 15:25 28-Jul-2011
Zilele trecute am trecut pe linga o fetita de vreo 8-9 ani, care statea singura pe strada,linga un cos cu flori, asteptind cumparatori. Bietul copil era atit de plictisit si obosit de caldura ca se apucase sa strige "Flori, flori gratis ....." . M-am apropiat de ea si am intrebat-o daca e singura si mi-a raspuns ....." E in regula ...." Am intrebat-o cit costa buchetul de gladiole si mi-a raspuns ...."4 sau 5 lei, cit vreti sa dati pe el ......" Am cumparat buchetul cu 5 lei de dragul ei, dar am plecat cu un sentiment de tristete ...... Un copil destul de mic lasat singur pe strada, in caldura, sa vinda flori.....
[Utilizator Sters]
Data 17:47 30-Jul-2011
ma roga la dumnezeu sa ne ajute tara si intreg universu am un baiat orfan si tre sa dau sa manince in fiecare zi
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 12:55 2-Aug-2011
Mai exista zimbetul ascuns ??
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 13:08 2-Aug-2011

Sigur ca da :)

Va dam si un hint unde ar putea fi prin zicala: "Cunoasterea inseamna putere"

Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 10:12 4-Aug-2011
Salut, sunt nou, nouta ))) pe aici, dar sunt o persoana care vrea sa faca bine si incearca si ii resuseste acest lucru intr-o mare sau mai mica masura. Azi vreau sa ajut o persoana cu voi impreuna si dau un link: http://www.cafeadenoapte.com/index.php?option=com_content&view=article&id=53:daca-am-intelege-nefericirea-altora&catid=1:articole&Itemid=9 si inca cateva detalii: "Natalia, am reusit sa gasesc peroana - in Sigerei s-au schimbat nr de telefoane si a durat un pic sa il gasesc. Am facut o greseala in articol - este vorba nu de 30 ci de 24 ani. am calculat virsta ei in functie de virsta fratelui - stiam c a e mai mare ca el, dar m-am gresit. au zis ca din ong-uri uneori ii viziteaza de la Caritas - o organizatie din Grigorovca. La moment e practic imobilizata, picioare practic nu se misca, o perioada nu a putut sa manince, dar acum parca si-a revenit un pic, iese din casa doar cind poate mama sa o scoata. are un frate, care traind in tragedia familiei, pierzind tatal acum citiva ani, a inceput sa bea :( spre si mai mare durerea mamei. un diagnostic al bolii ei e greu de facut - pt ca are mai multe in una - si paralici si scleroza si multe altele pe care le pot afla personal cei care ar vrea sa o vada. telefonul lor este 262 26266 (in Singerei) - mama e Maria, ea e Lilia Fotescu. daca te ajuta informatia cu ceva o sa fiu fericita. tie iti multumesc din suflet si iti doresc numai fericire" acesta e un mesaj dintre mine si o buna prietena de a mea. Ce ziceti, o puteam ajuta pe Lilia?
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 13:04 16-Aug-2011
Felicitarile caritabile !!

O felicitare pe zi ..... sau mai multe.

Nu te costa mai nimic, dar poti oferi un ajutor celor din jur.

De ce nu le utilizati ??
Total mesaje: 36
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 11:06 18-Aug-2011
Incercam sa le popularizam cat mai mult. Dar poate ca e asa la indemana, unii renunta sa mai trimita gandurile frumoase, stiind ca o pot face si maine sau poimaine sau poate intr-o zi ...
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 13:12 18-Aug-2011
din pacate suntem mult prea stresa-ti si ocupati si uitam sa facem fapte bune...
[Utilizator Sters]
Data 07:58 17-Sep-2011

Am donat 22 felii de paine...mi-ar fi placut sa fac mult mai multe si in special sa ajut o persoana care are jade mare nevoie de bani pana la sarbatori... sa dea Domnul sa mi se implineasca dorinta

Total mesaje: 22
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 23:30 19-Sep-2011

Dragii mei,de multi ani fac numai fapte bune dar nu singura,impreuna cu Dumnezeu.Astai o mica dovada http://www.acasatv.ro/emisiuni/iubirea-invinge-saracia-o-mama-eroina-ne-da-o-lectie-de-viata-in-casa-ei-traiesc-9-suflete.html Iar de cateva zile imi ingrijesc propia mama care este foarte bolnava.Niculina Dumitrascu.

Total mesaje: 28
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 16:17 27-Sep-2011
inca nu am facut fapta buna....dar am sortat cateva haine pe care nu le mai port si pe care le-am aranjat intr-o cutie de carton; vreau sa le donez unei asociatii de copii.

va anunt cand indeplinesc si fapta buna:D
[Utilizator Sters]
Data 12:59 15-Dec-2011
Este vorba de o fapta buna facuta de una dintre membrele acestei comunitatii, Angelica Ilie, care ieri ne-a adus un calculator pentru copiii de la Asociatia Sfantul Stelian!!! Ii multumim din suflet si din partea copiilor care cred ca nici nu se asteapta la o asemenea surpriza :)
[Utilizator Sters]
Data 11:07 16-Dec-2011
pregatesc venirea mosului pentru 49 de copii ... am mari emotii pentru ca eu voi fi mosul,o sa va trimit poze
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 11:46 16-Dec-2011
Bravo Mirela, felicitari pentru implicare !

Am vazut ca ai cam tot timpul un sac plin cu fapte bune si surprize placute !

Sanatate si asteptam poze ! Curaj " mosule " !
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 22:52 17-Dec-2011
IAM DAT O INFORMATIE LUI SILVIU CU PRIVIRE LA OPERATIA CU BACLOFEN
[Utilizator Sters]
Data 13:26 22-Dec-2011
ieri am primit de la doamna DRAGOI CRISTINA din Judetul Sibiu 2 colete cu hainute si jucarii, de asemenea mi s au alaturat si prieteni din Bucuresti carora le multumesc, si am ajuns cu aceste donatii la 2 familii cu 3, respectiv 5 copii. Multumesc pentru implicare tuturor. Deci faptele bune de astazi sunt ale doamnei DRAGOI CRISTINA, MUNTEANU STEFANIA , HARALAMBIE CRISTIAN si TUDOSE GABRIELA.Multumiri si multa fericire alaturi de cei dragi.Si zambiti cu noi.Maine proiectul SA ZAMBIM IMPREUNA se va incheia .Si sufleteste ma simt foarte bine, pentru ca am reusit sa fac multi copii fericiti, si am readus curajul multor familii aflate in impas
[Utilizator Sters]
Data 13:29 22-Dec-2011
In cursul anului 2012 isi va incepe activitatea asociatia umanitara CASUTA CU POVESTI, si sper din tot sufletul ca proiectele pe care le voi derula sa schimbe viata multor copii.
[Utilizator Sters]
Data 23:38 23-Dec-2011

Felicitari, Mirela! si te asteptam cu proiecte interesante cu Casuta din Povesti si pe imparte.ro, in 2012!

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS