Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Va rugam din suflet
[Utilizator Sters]
Data 10:01 21-Feb-2012

PESTE CATEVA ZILE ESTE ZIUA LUI EMILIAN BAIETELUL CEL MIJLOCIU AR FOARTE INCANTAT SI TARE BUCUROS SA PRIMESCA UN TRENULET SAU O MASINA ,VA ROG ACA ESTE CINEVA CARE NE POATE AJUTA CU ACEASTA JUCARIE PENTRU EL ,NOI NU NE PERMITEM TRAIM VREMURI FOARTE GRELE ,DACA ESTE CINEVA CARE ACEST MIC CADOU AR PUTEA FI PUTIN SAU LAR LAR AVEA PRIN CASA SI NU AR FI DE FOLOS NIMANUI VA ROG DIN SUFLET FACETI O BUCURIE BAIETELULUI MEU ,VA MULTUMESC DIN SUFLET SI DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE PENTRU SUFLETUL DUMNEAVOASTRA SI SA VA DEA SANATATE ,DOAMNE AJUTA CU RESPECT EMIL (TATAL COPIILOR ).

Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 16:44 21-Feb-2012

Buna ziua,

Va rog sa imi lasati o adresa unde pot sa trimit ceva.

Multumesc!

[Utilizator Sters]
Data 19:44 21-Feb-2012
Va multumesc doamna Andreea pentru tot ,asadar cadoul baietelului nostru va ajunge la noi din partea doamnei Mirella si doamna Andreea va multumim doamnelor pentru tot sa va rasplateasca Dumnezeu .Multumesc din nou ca sunteti alaturi de noi .sarut mana .


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS