Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

✞ Gabi Slavila a noastra a plecat la ingeri....
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 14:47 20-May-2019

Cu durere in suflet, va anuntam ca utilizatorul nostru Gabriela Slavila a plecat pe taramul ingerilor, in ziua de sambata, 18 mai 2019. Ne-a parasit intr-o zi de odihna, intr-o zi calda de primavara, dupa o lunga si grea lupta cu cancerul, plecand intr-o lume poate mai buna pentru ea si primind darul de a veghea din ceruri asupra celor doi copii pentru care a facut totul!

Odihneste-te in pace Gabi si fii convinsa ca vom fi alaturi de copii tai, asa cum cum si tu ai fost alaturi de oameni!

Nota Imparte.ro:
Pagina de caz a Gabrielei va fi inchisa in curand, dar in functie de decizia copiilor e,i este probabil sa cream alta, pentru a-i ajuta. Situatia familiei a fost una grea, de multi ani, atat dupa moartea tatalui copiilor, cat si datorita luptei cu boala a Gabrielei.

Nu stim ce sa facem mai mult, este prima data cand primim o veste atat de trista fata de un utilizator pe care l-am cunoscut personal.Total mesaje: 240
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 15:22 20-May-2019
Offff Dumnezeu sa o ierte :((((.
Condoleanțe familiei!
Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 14:16 21-May-2019
Condoleante familiei! Dumnezeu sa o odihnească in pace!
Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 2 an (i) in urma
Data 18:18 7-Jun-2019
Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei si de copii, sa le dea putere sa treaca prin incercarea asta atat de grea si sa le usureze durerea...Daca ii pot ajuta cumva de la distanta, va rog sa imi spuneti!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS