Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Am hotarat: vrem sa fim altfel
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 21:48 11-Dec-2017

Da, astazi dimineata am aplicat decizia de a permite accesul la portalul Imparte.ro doar pe baza de invitatie, pentru o perioada nedefinita.

Ce inseamna asta? Este simplu; nimeni nu se mai poate inscrie pe portal fara o invitatie din partea unui administrator. Cum se traduce asta? La fel de simplu; donatorii vor fi din ce in ce mai putini, acestia neavand timp de pierdut cu invitatiile.

Cum ne vom descurca? Noi ca si pana acum, vom administra in continuare portalul, din punct de vedere tehnic, legal, etic si moral. Voi, cei care solicitati ajutor? Ei aici este problema, pentru ca voi ne-ati determinat sa luam aceasta decizie; nemultumiti in privinta ofertelor de donatii, agresiivi cu donatorii, mincinosi, exageragerati, lipsiti de responsabilitate, comozi, refuzand munca, refuzand sa va imbunatatiti propriul statut prin forte proprii, asteptand doar sa primiti, unii de ani de zile, unii pe fata, altii din umbra ascunzandu-va in spatele unor profile anonime. Nu sunt acuzatii adresate cuiva anume, sunt doar constatari si concluzii rezultate in ultimii trei ani de activitate, in urma unei analize generale.

In ultimii trei ani am pierdut zeci de donatori care si-au sters conturile datorita agresiunilor, datorita comportamentului unora de asistati social cu state vechi. Da, se pare ca unii se obisnuiesc cu statutul de asistat socila si le confera o anumita comoditate, chiar daca nu un trai decent.

Dragilor, avem o singura concluzie: in Romania nu se munceste si nu se doreste munca. Dar a venit vremea sa schimbam putin lucrurile, sa faecm abstractie ca pot exista si oameni de bine, si ca trebuie sa ne descurcam singuri. Ramane de vazut daca dorim o schimbare, sau daca inchidem cu totul comunitatea Imparte.ro.

Nu noi am vrut asta, cei care in ultimii ani ne-am straduit sa eradicam fenomenele de cersetorie, frauda, escrocherie, minciuna. Nu, In ultimii ani am sters si/sau blocat sute de conturi de utilizator, am sters mii de posturi pe forum, anunturi si comentarii nelalocul lor. Totul in zadar; azi stergi trei cersetori, in doua zile vin alti trei. Alta munca, alte investigatii, alte masuri.

De data insa insa, Imparte.ro nu mai este raiul cersetorilor, asa cum am fost catalogati de niste blogeri de succes. Zilnic vom face curatenie si vom aplica strict Regulamentul comunitatii. Daca nu putem crea o lume mai buna cu toleranta si vorbe frumoase, o vom crea prin constrangere, pentru cei putini care vor ramane.

Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare. dar inainte dea pune intrebari lipsite de sens, cititi Regulamentul comunitatii; are raspunsuri la marea majoritate a intrebarilor.

Ne pare rau, dar nu mai putem munci in van, fara sa constatam nici cel mai mic progres. Singurii beneficiari reali vor fi cei ale caror campanii umanitare le vom promova activ, iar acestia vor fi doar cei cinstiti, corecti, transparenti si care nu se feresc sa apara in public. A cere ajutor si a pretinde anonimatul sunt doua concepte care nu se impacta. Desigur cu exceptia cazurilor in care anonimatul este necesar din motive legale.

Asa ca va dorim succes si numai bine tuturor, in putinele zile ramase din anul acesta, sperand ca anul viitor va aduce schimbari in mentalitate si comportament, celor receptivi si deschisi.

Cu drag, echipa Imparte.roContinutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS