Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Oferta loc de munca Bucuresti
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 16:30 16-Nov-2017

Se cauta persoana serioasa, muncitoare, curata, pentru menaj in sediul unei companii cu renume.

Salariu atractiv + bonuri de masa. Salariul creste in functie de comportament si dedicare. Locatia este in strada Vulturilor, sector 3, relativ aproape de Piata Unirii. Programul este in ture: o saptamana de la 6:00 la 14:00 si urmatoarea de la 14:00 la 21:00 + 2 sambete pe luna. Se lucreaza cu contract de munca.

Doritorii sunt rugati sa contacteze Imparte.ro pe adresa de e-mail info@imparte.ro sau la telefon 0734 174 322. Daca nu raspundem la telefon, va rugam sa trimiteti SMS.

Vine iarna si nu strica un loc de munca serios si cald, un banut castigat cinstit si toate asigurarile platite.

Asteptam amatori.

Cu drag, echipa Imparte.ro

Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 14:10 11-Dec-2017
Nu mai este valabil. Se pare ca pe Imparte.ro nu sunt amatori de munca.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS