Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Te vrem în echipa noastră! - oferta job Cluj
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 18:45 16-Feb-2016

Angajator: Asociaţia Organizația Creștină Something New
Domeniu: ONG (EDUCATOR)
Tip job: Part-time
Plătit/Neplătit: Platit
Oraş: Cluj-Napoca
Organizația Creștină Something New caută un educator pasionat de munca cu copii. Noul nostru coleg ii va ajuta pe copii la efectuarea temelor la clasele V-VIII.
Căutăm o persoană deschisă, activă, cu studii în domeniul pedagogie, asistență socială, sau matematică care are experienţa muncii într-un ONG şi consideră importantă implicarea în viața copiilor din medii defavorizate.

Ne dorim o persoană cu cât mai multe din următoarele calități: Interes crescut pentru dezvoltarea intelectuală la copii; Aptitudini de comunicare și relaționare în munca cu copii; Abilităţi de a capta atenția copiilor prin activitățile propuse; Experienţa în ONG-uri şi voluntariatul sunt un avantaj. Organizatia Creștină Something New îți oferă: O muncă ale cărei rezultate produc o schimbare pozitivă și vizibilă în comunitatea în care trăiești; Ocazia de a te dezvolta personal și a te autodepăși, training-uri de perfecționare; Un mediu de lucru flexibil și deschis spre inovație, în care implicarea și munca bine făcută sunt răsplătite pe măsură; Oportunitatea unei cariere de succes, într-o organizație cu potențial mare; Aşteptăm CV-ul tău pe adresa de e-mail la office@something-new.ro. Doar persoanele selectate pentru interviu vor fi contactate. Evaluarea cererilor primite se va face cu respectarea principiului confidenţialităţii şi al egalităţii de şanse. Organizația Creștină Something New este o organizaţie non-profit, a cărei misiune este să ii ajute pe copii care provin din familii sărace sa se dezvolte din punct de vedere educațional și artistic.
Contact:
Lidia Vulea, Project manager Organization "Something New" tel: +40 741 705 921


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS