Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Cu o floare nu se face primavara, cu mai multe, da
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 12:26 10-Feb-2016

Cautam 6-8 doamne din Bucuresti, de preferat mame singure, capabile, pasionate sau cu cunostinte in realizarea de aranjamente florale.

Nu este nimic de castigat in mod direct, doar oportunitatea de gasi sponsori dintr-o companie multinationala pentru initierea unui proiect de economie sociala.

Actiunea consta in realizarea practica a unor aranjamente florale in prezenta angajatilor companiei. Participantele vor putea pleca cu produsele acasa, le pot vinde in beneficiul propriu, sau le pot face cadou cui doresc.

Actiunea are loc pe data de 11 Martie, incepand cu orele 17, in zona Pipera. Toate materialele necesare sunt sponsorizate de compania care ne gazduieste actiunea si care ne pune la dispozitie si o sala. Detalii pe e-mail admin@imparte.ro, sau la telefon 0734174322.Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS