Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Noutati!
Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 15:21 11-Jan-2016

Buna ziua dragilor! Am fost astazi la bataranica asa cum am promis ! Situatia sta in felul urmator:

Sincer am gasit o curatenie exemplara ( si un miros de urina normal pentru cineva care este la pat) iar cand am intrebat-o de cine i-a facut curat a raspuns ca nepoata! Nepoata care vine de Luni pana Vineri la dansa dupa ora 4 ! O schimba , i aduce de mancare atat cat poate si ea tinand cont ca si nepoata are familie . Batrana are o pensie de 600 Ron din care i da nepoatei treptat sa-i cumpere ce are nevoie, medicamente avea , pemers avea deci sa zic ca cat de cat este ingrijita! Iar de Vineri pana Luni cand vine nepoata i lasa mancare pentru 2 zile! Avea si cald in casa , televizor ! Singura problema este ca nepoata nu o poate schimba pe timpul zilei sau noaptea din pacate iar la un Centru (azil) batrana nu vrea sa mearga! Astea sunt concluziile mele mai departe decideti voi daca vreti si o puteti ajuta! Doamna care ne-a raportat cazul din spusele dansei nu a mai fost la batranica din primavara anului trecut ! Deci s-a mai schimbat situatia sau doar batrana este nemultumita cum mi-a spus si mie de cat i aduce nepoata de mancare! Va doresc o zi minunata asa ca voi !

Total mesaje: 38
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 17:28 11-Jan-2016
Felicitari pentru treaba facuta! Am citit acum si ce a fost scris initial despre aceasta batrinica, dar se pare ca situatia nu este atat de dramatica pe cum a fost descrisa. Ce ai constatat tu se pare ca este exact opusul anuntului: "Cunosc o batranica singura si foarte bolnavioara, care numai are pe nimeni in viata. Batranica se afla intr-o stare jalnica atat din cauza durerilor de la diferite boli, cat si din cauza singuratatii care o macina. Pe langa toate acestea, mai si flamanzeste cu zilele. I-a murit sotul, un fiu mai mare si inca 5 copilasi cand erau mici. Numai are pe nimeni in viata care sa o sprijine cumva. E singura cuc. De câteva luni numai poate merge deloc, este imobilizata la pat, mananca la pat (daca are ce, daca nu, rabda foamea), sta în frig pentru ca nu are căldură și își face nevoile pe ea:(. În marea parte a timpului e singura cuc, flamanda, suferinda și se mai lupta și cu frigul. O mai vizitează rareori nepoata ei (care "se supăra" pentru ca a făcut nevoile pe ea, din ceea ce a confesat bătrânica)" Multe multumiri Laura si te contactez maine-poimaine!
Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 18:08 11-Jan-2016
Nu ai de ce sa imi multumesti Helga eu am facut ce am crezut de cuvinta ! Am uitat sa precizez ca astazi de dimineata am luat si un pachet de la Nikol Udubasteanu pentru bataranica!Si i multumesc din inima pentru gestul sau! Eu o cred pe babuta ca i este greu si cu boala si cu singuratatea si este ceva normal , numai ca este cineva care o ajuta si are grija de ea in limita timpului pe care il are! Avea medicamente , pampers deci se vede clar ca cineva are grija de ea ! Te pup Helga si multumesc pentru implicare!
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 19:24 11-Jan-2016

Ai facut treaba buna Bob Mic, te luam voluntar pe Sectorul 6

Si pentru ca nu ai pastrat firul discutiei, acum trebuie sa explic eu care batrinica si de unde

Postul initial este aici iar poza de la fata locului aici

Te-ai imprastiat mai ceva ca...

Pup

Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 19:51 11-Jan-2016
:)))) , Stau mai prost cu tehnologia :)) Te pup Adi si cu mare drag cand mai ai nevoie ma voi implica! O seara minunata sa ai!
Total mesaje: 5
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 20:27 11-Jan-2016

Va mulțumesc pentru ancheta pe care ați făcut-o. Eu v-am descris situația asa cum mi-a reprezentat-o bătrânica, ci fără improvizații "dramatice". De fiecare data cand am fost la dansa era foarte murdar, bătrânica se plângea îngrozitor de dureri, de foame, de frig si de singurătate... In plus, in ultimele saptamâni, ma suna tot mai des si se plângea cât suferă si de aceea m-am gândit ca ar fi cazul sa se găsească o alta soluție stabilă. Oricum, din punct de vedere al hranei, sta cam prost din câte a povestit. Intr-adevăr mi-a confirmat si mie, in ultimul apel, ca ii aduce de mâncare nepoata ei însă foarte puțin deoarece si nepoata ei este destul de amărâta. Mie îmi spusese ca nepoata ei vine "din cand in cand", ci nu "de luni pana vineri". Ma gândesc ca poate si-a exacerbat situația din disperare si din suferința si de aceea mie mi-a descris situația mai "dramatic". Sper totuși ca băbuța a spus "tot" fără rezerve si fără teama din diverse motive. In orice caz, eu voi continua sa ma duc cand pot cu câte un pachetel si sa o mai îmbărbătez cum știu si, poate, totuși o voi reuși sa o fac sa înțeleagă ca internarea la un centru este cea mai buna soluție pentru dansa. Faptul ca situația a fost prezentată mai "dramatic" decât este nu înseamnă ca băbuța nu are nevoie de ajutor, măcar de o vorba buna, omenoasa si de întărire. Va mulțumesc încă o data pentru implicare.Cu stima, BeatriceO seara plină de pace.

Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 20:57 11-Jan-2016
Nu aveti de ce sa ne multumiti! Ideea acestei vizite a fost ca donatorii sa vada despre ce este vorba tinand cont ca multi sunt la distanta si nu pot ajunge la adresa! Cat despre " dramatizarea" batranici este ceva normal fiind o pesoana bonlava si singura ! Si eu as fi de parere si i-am sugerat sa meraga la un centru unde sa aiba toate conditiile atat legate de sanatate cat si de hrana dar m-a refuzat ferm! Iar noi nu putem trece peste dorinta dansei! Batranica din pacate are nevoie de cineva in permanenta iar noi nu-i putem oferi lucrul asta din pacate! Cat despre nepoata sunt ferm convina ca o ingrijeste cum se cuvine si face atat cat poate ! Si stati linistita daca vor fi donatori care vor sa o ajute cu siguranta veti fi sunata ! O seara minunata va doresc!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS