Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Mos Craciun daruieste zambete EDITIA A DOUA !
Total mesaje: 12
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 12:58 15-Dec-2015

Nume Eveniment Mos Craciun daruieste zambete EDITIA A DOUA !
Descriere Eveniment Mos Craciun daruieste zambete - Editia A DOUA!

Fundatia CHRISTIANA impreuna cu Asociatia Tara Tinerilor Uniti alaturi de partenerii si colaboratorii sai demareaza campania: "Mos Craciun daruieste Zambete - Editia II".

Pentru al doilea an consecutiv ne dorim si speram ca impreuna cu alti oameni cu sufletul mare sa le oferim micutilor defavorizati un colt de poveste. Visam sa putem unii oamenii cu sufletul curat in aceasta actiune caritabila !

Acesti copii au dreptul de a se bucura la fel ca si ceilalti copii de frumusetea spiritului de Craciun.

Fii generos! Alatura-te echipei noastre si transforma-te in Mos Craciun pentru un copil, care-ti va multumi chiar daca nu te cunoaste.

Orice ajutor din partea oricui este binevenit pentru a ajuta acesti copii care au avut o soarta nu prea fericita pana acum, dar de acum pot avea una mai buna cu ajutorul tau. Ii vei face sa zambeasca.

Prin intermediul acestei campanii ne propunem sa ajutam un numar de 90-100 de persoane ( familii cu copii) ce provin din famili fara posibilitati.

Vom invita aceste familii intr-o locatie pusa la dispoitie de unul din sponsorii nostri, vom canta colinde, ne vom juca, vom oferi cadouri, ne vom incarca pozitiv cu imbratisari si vom simti cu adevarat cam fost utili comunitatii noastre.

In cadrul acestui eveniment vor fi invitati reprezentanti ai unor instiutii publice locale si reprezentanti ai mass-media.

Avand in vedere ca familiile pe care le vom ajuta au o situatie sociala foarte dificila, avem nevoie de absolut orice poti sa oferi tu sau compania ta:

Material:
- jucarii;
- dulciuri
- fructe;
- haine;
- pampersi;
- produse de uz casnic;
- rechizite si calculaoare folosite;
- alimente (faina, zahar, malai, ulei, carne porc/pui, etc. )

Financiar:
-bani in contul -FUNDATIEI CHRISTIANA, cu mentiunea “Donatie Craciun Special – RO13BTRLRONCRT 0233000601 (pe care ii folosim sa cumparam alimente din supermarket: faina, ulei, zahar, fasole, mazare, spaghete, haine, pampersi, jucarii, rechizite, carti, alimente perisabile). cadouri pentru copii, etc.

Uman:
Prin implicare directa in organizarea acestei campanii sau facand cunoscut fiecare eveniment pe care il pregatim familiei tale, prietenilor tai, oamenilor care crezi tu ca ar dori sa se implice si celor care ar putea ajuta.

Te invitam sa ne fii alaturi in cadrul acestei campanii umanitare pentru ca impreuna sa aducem bucurie in suflete si zambete pe chipuri.

Va multumim anticipat in numele copiilor ce vor avea fericirea sa primeasca cadouri si ne dorim din suflet ca impreuna sa le putem readucem zambetul pe buze si pe Mos Craciun incarcat cu multe cadouri speciale !

Pentru detalii va stau la dispozitie,
Mihaila Florentina
Vicepresedinte
Fundatia Christiana
Mobil: 0763.195.205
Email: florentyna.mihaila@yahoo.com
RO13BTRLRONCRT0233000601 - CONT IN LEI
Data/Ora Eveniment 30-Oct-2015 21:53 to 17-Dec-2015 16:00
Organizator Fundatia CHRISTIANA
Locatie Va avea loc in data de 17 Decembrie ora 16:00 la Restaurantul TURBOTEQUILA, Adresa: Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 220C, Sector 6, Bucuresti
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 13:29 15-Dec-2015
A mai fost postat o data aici cu acelasi continut. Am sters postul anterior.
Total mesaje: 12
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 13:31 15-Dec-2015
Va multumim!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS