Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Buna ziua
Total mesaje: 127
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 06:22 15-Dec-2015

Am nevoie de o perche de incaltaminte de iarna marimea 36 (baiat)si ceva pantaloni sau trening pentru 10 ani.creste asa repede si hainutele raman scurte.daca are cineva ramase de la copiii v-as fi foarte recunoscatoare.multumesc anticipat.

Total mesaje: 7
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 09:47 16-Dec-2015
Offf! Daca imi spuneai acum cateva zile!Am promis ghetutele altcuiva si urmeaza sa le trimit.Dar o sa fac tot posibilul sa iti trimit ceva pentru baiat.Promit ca o sa caut.Te pup.
Total mesaje: 127
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 17:00 16-Dec-2015
Multumesc.daca ai ceva ce nu iti mai trebuie accept cu mare drag,daca nu nu te ingrijora,poate are altcineva ramase de la copiii.
Total mesaje: 127
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 21:50 12-Jan-2016
Inainte de sarbatori veneam la dumneavoastra cu o rugaminte,incaltaminte de iarna marimea 36 pentru baiatul meu si hainute pentru 10-11 ani pentru el. au venit sarbatorile si nu am mai insistat,acum va rog din nou daca aveti lucruri ramase de la copiii dumneavoastra si puteti sa ne ajutati noi le primim bucurosi.va multumesc anticipat.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS