Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Un mic cadou pentru copii mei!
Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 13:28 3-Dec-2015

Buna ziua dragilor!Am revenit si eu dupa o lunga perioada si imi cer scuze pentru prietenii pe care nu i-am mai salutat de mult!Pana acum am muncit , am avut un servicii dar acum din pacate a trebuit sa ma retrag pentru ca mama mea a plect si am ramas singura ! Ma descurc greu mai ales acum cand vin sarbatoriile! Vin si eu cu o rugaminte la voi daca se poate si aveti posibilitatea , prin voi sa le ofer copiilor mei dar mai ales lui Andreiut un mic cadou de mos ca tare isi doreste . Sau daca cineva ne poate ajuta cu ceva alimente ! Eu oricum va doresc Sarbatorii Fericite si linistite dragilor! Va imbratisam cu mare drag!

Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 18:33 3-Dec-2015
Deci esti vie :)
Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 19:57 3-Dec-2015
:))) Da , Adi sunt vie dar cam bonlava.Te-am tot suant dar nu ai raspuns, sper ca esti bine? Te pup si te imbratisam!
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 20:04 3-Dec-2015
Eu sunt bine, dar foarte ocupat. Te sun maine sa vorbim. Pup
Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 20:29 3-Dec-2015
Ma bucur ca esti bine , ok ne auzim maine . Astept tel tau. Ai grija de tine si o seara minunata iti dorec!
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 21:12 6-Dec-2015
Buna Laura

Eu acum am vazut mesajul tau ..... Da-mi te rog un mesaj cu nr tau de telefon, ca nu il mai am .....
Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 14:55 8-Dec-2015
Buna Dragilor! Vreau sa le multumesc si eu din toata inima Doamnelor Dana D, si Helga pentru sprijinul acordat , pentru efortul danselor de a ne ajuta si vrem sa le uram multa sanatate si fie ca Bunul Dumnezeu sa le rasplateasca bunatatea ! Si le multumesc si celor care de-a lungul timpului mi-au ajutat copii Gabriela V, Nikol , Alexandra , Florin Munteanu , Simona Lazar Nicoleta Ionita ++ alti si nu in ultimul rand lui Adrian . Va multumesc tuturor dragilor si ma bucur in primul rand ca , am cunoscut oameni frumosi! Va imbratisam si va dorim Sarbatori fericite alaturi de cei dragi sufletului vostru!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS