Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Mos Craciun Daruieste zambete EDITIA II-a
Total mesaje: 12
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 11:05 3-Dec-2015
Fii generos! Alatura-te echipei noastre si transforma-te in Mos Craciun pentru un copil, care-ti va multumi chiar daca nu te cunoaste.

Orice ajutor din partea oricui este binevenit pentru a ajuta acesti copii care au avut o soarta nu prea fericita pana acum, dar de acum pot avea una mai buna cu ajutorul tau. Ii vei face sa zambeasca.

Prin intermediul acestei campanii ne propunem sa ajutam un numar de 90-100 de persoane ( familii cu copii) ce provin din famili fara posibilitati.Avand in vedere ca familiile pe care le vom ajuta au o situatie sociala foarte dificila, avem nevoie de absolut orice poti sa oferi tu sau compania ta:
Material:
- jucarii;
- dulciuri
- fructe;
- haine;
- pampersi;
- produse de uz casnic;
- rechizite si calculaoare folosite;
- alimente (faina, zahar, malai, ulei, carne porc/pui, etc. )

Financiar:
-bani in contul -FUNDATIEI CHRISTIANA, cu mentiunea “Donatie Craciun Special – RO13BTRLRONCRT 0233000601 (pe care ii folosim sa cumparam alimente din supermarket: faina, ulei, zahar, fasole, mazare, spaghete, haine, pampersi, jucarii, rechizite, carti, alimente perisabile). cadouri pentru copii, etc.

Te invitam sa ne fii alaturi in cadrul acestei campanii umanitare pentru ca impreuna sa aducem bucurie in suflete si zambete pe chipuri!

Pentru detalii va stau la dispozitie,
Mihaila Florentina
Vicepresedinte
Fundatia Christiana
Mobil: 0763.195.205
Email: florentyna.mihaila@yahoo.com
RO13BTRLRONCRT0233000601 - CONT IN LEI
Deschis la Banca Transilvania-Agentia Ghencea


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS