Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Campania DE LA INIMA LA INIMA
Total mesaje: 49
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 21:07 7-Oct-2015

http://asociatia-o-parte-din-rai.blogspot.ro/

Total mesaje: 49
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 21:10 7-Oct-2015

Asociatia O PARTE DIN RAI si Caravana lui ANCUTA au dat startul celei de-a IV-a editii a Campaniei DE LA INIMA LA INIMA si se va incheia pe 4 decembrie 2015. Echipa ong-ului impreuna cu managerul Teatrului Ancuta si membru de onoare al asociatiei, domnul Adrian Ancuta vor aduce un strop de fericire in sufletele copiilor si tinerilor in preajma sarbatorilor de iarna, cu ocazia sosirii lui MOS CRACIUN. Poti contribui si TU la realizarea acestui vis minunat cu o donatie cat de mica, financiara sau materiala. FIECARE DINTRE NOI POATE FI UN MOS CRACIUN! COPIII NU AU NEVOIE ASA DE DISPERATA DE CADOURI SI DULCIURI, PRECUM AU DE DRAGOSTE. DE ACEEA VOM CREA DIN NOU POSTA LUI MOS CRACIUN. PUTETI INTRA IN CONTACT CU COPIII PRIN SCRISORI, ACESTIA VA VOR TRIMITE O POZA CU EI SI CATEVA GANDURI, CEI CARE NU STIU SA SCRIE VOR DESENA SAU VOR FACE FELICITARI. IDEEA ESTE SA GASIM FIECARUI COPIL/TANAR MACAR UN PRIETEN CU CARE SA CORESPONDEZE- SI CAMPANIA NOASTRA SA LEGE PRIETENII FRUMOASE SI FRUCTOASE. COPIII SUNT INTRE 1 SI 20 ANI, PUTETI ALEGE CAREI CATEGORII DE VARSTA VETI SCRIE, DAR O SA VA RUGAM SA NE SPECIFICATI DIN TIMP ACEST LUCRU. MULTUMIM PENTRU IMPLICARE! Donatiile se primesc la TEATRUL ANCUTA, str. Romana, nr. 106, Prahova – Ploiesti. Telefoane de contact: 0729/947.678 – Adrian Ancuta, 0733/724.139 – Iuliana Niculaie

Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 21:43 7-Oct-2015
Te rog sa nu mai scrii cu majuscule. Textul este obositor pentru ochi datorita inaltimii egale a caracterelor si nu ajuta cu nimic.

Seara buna,
Total mesaje: 49
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 21:49 7-Oct-2015
Am inteles. Promit ca nu se va mai intampla. O seara minunata!
Total mesaje: 49
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 12:24 11-Oct-2015

Prima editie a Campaniei de la Inima la Inima

https://www.youtube.com/watch?v=0DOTjL36PNo


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS