Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

voluntar sau nu la un workcamp social ?!
Total mesaje: 11
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 19:28 16-May-2015

Cati dintre voi stie ce inseamna un workcamp pe social ?!

A fi voluntar e e stare de spirit in urma actiunilor tale raman oameni fericiti si asta doar prin munca ta ai atras fericire intre semenii tai in nevoie. Pur parere personala IMI place sa fac voluntariat daca este pentru social ORICAND astept doar un semn. Pacat ca in ROmanica noastra solidaritatea si initiativa sunt departe de noi pentru ca nu vrem sa lasam garda jos niciodata. Voluntariatul este pentru mine fericire si prietenie sunt fericit atunci cand fac pe cineva fericit.

Cat despre workcamp in sine nu stiu cati dintre voi au vazut un anunt de genul Worcamp social dau un ex sa facem o casa pentru sau amenajare de dormitoare pentru persoanele din strada si fara sa stai prea mult pe ganduri sa pui mana pe tel si sa suni Sunt din orasul X si vreau sa daau o mana de ajutor... Va spun eu astept cu nerabdare sa apara un workcamp undeva in tara asta si sa ma alaturi ,,, Multi zic AAA dar nu stiu sa fac nimic n-am nici o calificare ?!! cum sa ii ajut pe oamenii aia !!?

Va spun eu foarte simplu Trebuie sa fi tu insuti ca o caramida sau o galeata de apa poti sa cari cu siguranta. Am organizat pana acum 3 workcampuri am primit ajutor de la tineri din Franta Germania Italia Anglia mai toata Europa la Romanii max 4-5 ... Si toti ne laudam prin presa mama ce voluntar sunt eu ce voluntariat am facut eu ...

Ma bucur ca printre voi sunt multi care inteleg ce am scris aici

Asta e pur parere personala si tratatio ca atare ... asptet parerile voastre ..

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 21:58 16-May-2015
Stim, nu stim, oricum este bine ca ne-ai mai explicat odata .

Din pacate la noi se practica Competitia, nu Colaborarea intre oameni ...... asa cum ar fi normal !!

La scoala, la servici,cit si educatia data din familie .....

Toti te indeamna sa fii TU primul !!

Ca ala de linga tine nu prea conteaza .... Si din pacate asta este un lucru gresit, foarte gresit .

Daca s-ar pune accentul pe colaborare totul ar merge mult mai bine pentru toti !!

In afara se pune si in scoli mult mai mult accentul pe colaborare, pe voluntariat, pentru ei este chiar un fel de practica obligatorie, mi se pare ....

Oricum, felicitari pentru ceea ce faceti ! Ce ginditi, ce simtiti !


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS