Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

Nu faceti asta!
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 11:45 22-Apr-2015

Dragilor,

Observ niste discutii contradictorii prin mesaje pe profil. Inteleg ca nu mai vreti sa va certati pe forum pentru ca stiti ca inchid topic-urile nelalocul lor. Dar vreau sa spun ca asa cum am restrictionat mesageria privata, pot restrictiona si comentariile pe profil. Sau cel mai bine le pot bloca total, atat pe profilul propriu, cat si pe cel al altor utilizatori.

Inteleg ca discutia a plecat de la persoana care se numeste Robert Schober, un om de mare caracter, fara sa fie utilizator al portalului nostru, dar cu activitate umanitara pe Facebook. Vreau sa va spun ca activitatile voastre de pe Facebook nu au nici o legatura cu portalul Imparte.ro, si daca acolo evitati sa va manifestati ca niste mahalagii, stiind ca vede o lume intreaga, nu veniti sa va exprimati frustrarile personale pe Imparte.ro. Pentru ca tot ceea ce scrieti pe Imparte, vede o intreaga Romanie!

In alta ordine de idei, indiferent care a fost primul contact cu un donator, nu are nimeni dreptul sa puna monopol pe acesta. iar toate discutiile pe care le generati in aceasta idee, nu fac decat sa provoace retragerea donatorului. De obicei donatorii sunt impartiali si oameni cu caracter, ceea ce inseamna ca se conformeaza principiului "toti sau niciunul".

Parerea mea este sa incetati cu dicutiile de genul "Eu l-am contactat primul, pe mine ma va ajuta si eu am un cuvant de spus"

Cand ceri ajutor, nu ai nici un cuvant de spus! Multumeste-te cu ce ti se ofera si lasa egoismul deoparte, fiindca nu esti singura persoana care are nevoie de ajutor. Iar orice donator are dreptul sa aleaga cui si cat ofera! Discutiile voastre si "bataia" pe donatori, nu fac decat sa-i sperie, iar asta este in detrimentul tuturor.

Incetati odata cu astfel de discutii, cu monopolul asupra donatorilor, cu mahalagismele si certurile in public.
De asemenea, din experiente si statisticile efectuate, ajutorul va veni intotdeauna in proportii de 70% persoane fizice, 20% persoane juridice (firme, companii) si doar 10% din emisiuni media (radio, TV). Stiu ca sunt persoane dezamagite de rezultatele unor emisiuni TV, dar la momentul respectiv am spus-o; vedetele au vevoie de publicitate si audienta, iar daca o obtin pe seama problemelor voastre, bravo lor; Ei au stiu sa se vanda, voi ati cazut in plasa si nu ati castigat nimic. Imi pare rau, dar asta este realitatea.

In calitate de Administrator al acestui portal sunt deschis la orice fel de initiative constructive, insa nu pot face mai mult decat este omeneste posibil. Totul depinde de voi, de comportamentul vostru public, de sinceritatea si bunul vostru simt. A cere este usor, a oferi ceva inapoi este mai greu. In domeniul umanitar-caritabil functioneaza dintotdeauna principiul reciprocitatii: cere dar ofera ceva la schimb, sau atunci cand oferi ceva, chiar daca nu vrei nimic la scimb, subconstientul tau tot asteapta ceva; satisfactia si bucuria ca ai facut un lucru pentru Oamnei.

Nu am ce sa spun mai mult, dar in beneficiul direct al tuturor,voi lua masuri drastice daca astfel de discutii cu conotatie negativa vor mai aparea in public.

Zi frumoasa, usoara si cu Soare, tuturor!
Adrian Nicolescu, Administrator si Coordonator Relatii Publice Imparte.ro

PS: Scuzati erorile de text, este un mesaj pe forum, nu un comunicat de presa :)

Total mesaje: 38
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 09:20 23-Apr-2015
Foarte corect punctat! Donatorii nu mai prea inteleg ce se intampla sau ce anume genereaza discutiile aiurea intre solicitanti. Si....nu da bine.
Total mesaje: 8
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 10:50 23-Apr-2015

Bine zis, Adrian. Exact acest lucru l-am gandit si eu, si , sincer aceste dicutii mi-au lasat un gust amar.... Pacat... insa voi singure va taiati craca de sub picioare prin aceasta atitudine

Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 11:03 23-Apr-2015

Daca oamenii ar realiza ca toate aceste discutii nu raman aici, ci apar public in motoarele de cautare, poate s-ar abtine. Uite, ia spre exemplu orice fragment din textul meu, o fraza, cateva cuvinte, si cauta pe Google. Rezultatul este clar, iar cei care nevigheaza pe internet pot da peste aceste discutii intamplator, datorita coincidentelor de cuvinte cautate. Si atunci? Ce impresie facem? Dar vorba ta Carmen, singuri isi taie craca dar afecteaza si imaginea portalului, ceea ce este mai tragic. Si atunci chiar ma vad obligat sa iau masuri, fiindca nu este normal sa sufere toti pentru cativa certareti.

Total mesaje: 11
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 18:56 16-May-2015
Pacat ca unii dintre noi chiar incercam sa facem cate ceva spre un viitor mai bun in incercarea de a oferii din viata noastra si celorlalti dar ................... pe multi nu ii intereseaza modul de exprimare ca doar in 10 sec au alt cont, nu vine nimeni cu un istoric in spate.
De multe ori am fost asaltati de mesaje de ajutor in diverse cazuri umanitare dar toti vor bani sau foloase materiale fara sa dea nimic in schimb... tot schimbul sa se faca prin telefon .. Unde e solidaritatea aia de care vorbim toti ?! Hai sa stam la masa sa ne vedem sa punem, lucruriile pe masa ca solutii exista dar din cate mesaje de ajutor au venit la noi toti vor doar sa castige ceva ... nu mai spunem de tratamente verbale urate.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS