Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

buna seara dragii mei :)
Total mesaje: 109
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 20:17 26-Feb-2015

bine v-am regasit :*

imi pare rau ca am lipsit atata amar de vreme...dar am trecut printr-o perioada foarte dificila.mi-am luat pur si simplu o pauza de la tot! nici macar nu am mai ingrijit casa corespunzator :)

partea buna este ca acum zambesc,dar situatia este defapt mult mai dramatica.cred ca si aceasta stare de optimism necontrolabil face parte tot din depresie :))

m-am suparat foarte tare deoarece nu am mai avut puterea sa-i ajut pe cei din jur ajungand eu sa cer mai mult decat voi.

astazi am fost la un interviu si am fost acceptata,dar acum o ora am fost sunata si mi s-a spus: imi pare rau,s-a intors vechiul angajat...

nenorocirea noastra cea mai mare acum este ca sotul meu a ramas fara servici si riscam sa fim dati afara din camin.in primul rand pentru ca suntem cu 2 luni in urma la plata chiriei.nici nu indraznesc sa ma gandesc la toate celelalte,daca ne dau afara nu avem unde merge.locul unde am locuit inainte la parintii mei nici nu mai exista,tatal meu a darmat toti peretii in urmatoarea zi dupa ce ne-am mutat.

dar,nu vreau sa impovarez pe nimeni acum.sunt mult prea multe de zis si nu are rost ....

va imbratisesz cu drag pe toti si sper sa pot ajuta cumva pe toata lumea intr-o buna zi...

Total mesaje: 40
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 20:25 26-Feb-2015
Alexandra, ma bucur ca in sfarsit te-ai hotarat sa te intorci la noi:)Imi pare rau pentru problemele care le ai ..Sper sa treci cu bine peste toate..Cu drag :)
Total mesaje: 184
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 20:29 26-Feb-2015

Alexandra,tot raul e spre bine.Fii puternica asa cum te stim toti.Vei reusi ai sa vezi.

Total mesaje: 127
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 20:40 26-Feb-2015
Alexandra bine ai revenit.sper ca totul va rezolva .in momentul de fata sunt doar moral alaturi de time,dar cat de curand sper sa pot sa intind o mana de ajutor.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS