Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Actiunile noastre caritabile, lansari de sectiuni si facilitati noi pe site, directii de dezvoltare, evenimente la care participam, despre toate poti afla mai multe aici. Asteptam in acelasi timp parerile, ideile, opiniile si mai ales criticile voastre!

La pa multi ani ! Puiule
Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 09:26 8-Feb-2014

Azi se implinesc 4 ani , de lacrimi , bucurie , regrete , nervii , suspiciuni , lacrimi de tristete de neputina dai si lacrimi de bucurie pentrecute de noi . Vreau sa multumesc celor care ne-au ajutat , ne-au sfatuit , au avut incredere in noi si vreau ca Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca bunatatea . Astazi este ziua baietelului meu Andrei care implineste 4 ani , el nu poate vb asa ca va spun eu din partea lui Multumesc . Andrei te iubeste Mami cel mai mult si sa iti dea Bunul Dumnezeu sanatate multa si un gram de noroc . La multi ani Iubirea mea mica

Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 11:57 8-Feb-2014
La Multi Ani, Andrei!
Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 13:53 8-Feb-2014
Iti multumim Adrian , esti tare dragut si iti multumim pentru tot sprijinul tau . O zi minunata sa ai . Doamne ajuta!
Total mesaje: 240
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 15:27 8-Feb-2014
la multi ani si multa sanatate sa ii dea bunul dumnezeu!
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 15:37 8-Feb-2014
La multi ani !!!
Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 11:30 9-Feb-2014
Va multumim pentru urarile facute catre fiul meu Andrei , si noi va uram sanatate, spor in toate si multa liniste sufleteasca. Va imbratisam cu drag . Doamne ajuta!
[Utilizator Sters]
Data 10:05 10-Feb-2014
AJUTOR!!! ESTE UN CUVANT IN CARE NU MA GANDEAM VREODATA CA AM SA-L ROSTESC TOATA VIATA MIA PLACUT COPII SI PE STRADA CAND II VEDEAM II DADEAM CATE CEVA DE ACEIA IUBIND COPII AM DAT NASTERE LA 7 COPII.. ESTE UN LUCRU BUN DAR FAPTUL ESTE CA M-AM IMBOLNAVIT AVAND CANCER NUMAI DUMNEZEU MAI STIE CAT O SA MAI TINA PE PAMANT SI CAT VOI MAI AVEA DE TRAIT NU M-AM GANDIT CA VOI AJUNGE ZILELE A INTINDE MANA DAR CA SUNT BOLNAVA SI NU POT MUNCI SUNT NEVOITA ORICE AJUTOR PT MINE VALOREAZA MULT ORICE AJUTOR PT MINE ESTE O COMOARA VA MULTUMSC PT CEI CU SUFLET MARE CEL MAI MARE COPIL ARE 16 ANISORI SI CEL MAI MICUT 6 ANI MULTUMESC----TEL 0749941691 CATALINA NR DE TEL ESTE AL CUMNATULUI MEU CA EU NU AM TLEFON DIN NOU MULTUMESC FIECARE ESTE DATOR SA SCRIE CE VREA STAM INTR-O CASA FARA LUMINA 9 SUFLETE ORICE AJUTOR ESTE BINE PRIMIT PANAINTE-CATALINA TATIANA JUD IASI COM MIROSLAVA


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS